Celebrity

Amber Heard gaat rechtszaak tegen Johnny Depp keihard doorzetten

De 'Aquaman'-actrice zegt dat uitstel haar niet goed uitkomt.

door FilmTotaal om 10:42 in Celebrity
Recentelijk liet Amber Heard nog weten dat de rechtszaak die haar ex Johnny Depp tegen haar heeft aangespannen is gebaseerd op 'pure leugens'. De Pirates of the Caribbean-acteur klaagde de actrice aan voor 50 miljoen dollar, maar zij wil dat de rechter zich gaat concentreren op haar aanklacht, waarin zij juist weer 100 miljoen vraagt van Depp. Nu gaat zij zelfs nog een stapje verder.

Depp vroeg onlangs om uitstel in de rechtszaak tegen Heard, aangezien de zitting tijdens de opnames van de derde Fantastic Beasts-film plaats zou vinden. Depp heeft dus gevraagd of de zitting i.p.v. januari nu dus door zou kunnen gaan tussen maart en juni, maar dat gaat Heard niet mee akkoord. In de lente beginnen namelijk de opnames van Aquaman II.

Moddergooien
De rechtszaak tussen de twee bekendheden is nu al lange tijd gaande. Depp beschuldigde zijn ex van laster nadat ze een opiniestuk over partnergeweld had geschreven voor The Washington Post. Ondanks het feit dat hij niet bij naam werd genoemd, voelde Depp dat het over hem ging. Heard spande dan juist weer een rechtszaak aan tegen Depp's 'terreurcampagne'.

NieuwsFilm

meest populair