Eindelijk! Volledige trailer 'Dune' nu te zien!

Eindelijk! Volledige trailer 'Dune' nu te zien!

Gaat deze sciencefictionfilm verrassen?

De afgelopen jaren wist Denis Villeneuve indruk te maken met films als Prisoners en Sicario en ook zeker de sciencefictionfilms Arrival en Blade Runner 2049. Eind dit jaar verschijnt van de Canadese filmmaker het ambitieuze Dune en hieronder zie je dan eindelijk de eerste trailer!

Even geleden werd onderstaande trailer exclusief vertoond in de bioscoop tijdens bepaalde voorstellingen van Tenet. Deze beelden lekten snel uit en gisteren kregen we de trailer teaser. In die beelden werden Josh Brolin (Gurney Halleck), Zendaya (Chani), Javier Bardem (Stilgar), Timothee Chalamet (Paul Atreides), Oscar Isaac (Duke Leto Atreides), Jason Momoa (Duncan Idaho) en Rebecca Ferguson (Lady Jessica) geïntroduceerd.

Eindelijk! De volledige trailer voor Dune!
Hieronder krijgen we dan eindelijk een blik op veel meer via de volledige trailer, met de indrukwekkende cast, de huizen van Atreides, Fremen en Harkonnen, de planeet Arrakis en uiteraard de zandwormen! Hyped?


Hoge verwachtingen
Jarenlang werd er gewerkt aan een nieuwe verfilming van het geliefde boek uit 1965 van Frank Herbert. Na twee eerdere pogingen moet deze moderne verfilming een tweede deel inluiden die het complete verhaal afrondt. Op 17 december moet de nieuwe Dune in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair