'Tenet'-actrice wil snel terug naar Marvel

'Tenet'-actrice wil snel terug naar Marvel

Elizabeth Debicki's Ayesha weer snel in het MCU?

In Guardians of the Galaxy Vol. 2 uit 2017 debuteerde heel wat nieuwe gezichten, waaronder het gouden personage Ayesha van actrice Elizabeth Debicki. Eigenlijk moest het vervolg al in mei 2020 verschijnen en ook Debicki's personage moest daarin waarschijnlijk terugkeren.

Debicki gebruikte de vrije tijd onder meer om een hoofdrol te spelen in het recent verschenen Tenet, en nu ziet zij een terugkeer naar het Marvel Cinematic Universe zeker zitten. In gesprek met Comicbook.com zei ze het volgende:


"Ik wil, ik wil. Ik hou van Ayesha. Ik vond het heel erg leuk om met haar te spelen. En ik vond het geweldig om die film te maken en met iedereen en James te werken, en het was... het was echt een leuke job voor me. Dus ik hoop het. Soms denk ik gewoon aan haar gouden troon en haar gouden jurk, die gewoon ergens in de coulissen wachtten. Ik zou het geweldig vinden, ook al was het maar voor heel even."

Adam Warlock?
In Guardians of the Galaxy Vol. 2 wordt er al naar Adam Warlock gehint en dit personage is ontwikkeld door de Sovereign waarvan Debicki's Ayesha de High Priestess is. James Gunns Guardians of the Galaxy Vol. 3 wordt nu in 2023 verwacht.



NieuwsFilm

meest populair