Brie Larson zei bijna "nee" tegen 'Captain Marvel'

Brie Larson zei bijna "nee" tegen 'Captain Marvel'

En dat nadat ze al vele rollen misliep.

De afgelopen weken werd duidelijk dat actrice Brie Larson rollen in grote Amerikaanse blockbusters misliep en dat ze uiteindelijk toesloeg met de hoofdrol in Captain Marvel. Maar ook nu blijkt dat die rol bijna naar iemand was gegaan.

De actrice zegt namelijk dat ze de rol als Carol Danvers de eerste keer heeft geweigerd. "Ik herinner me dat ik een telefoontje kreeg toen ik Kong: Skull Island opnam... En ik herinner me dat ze [het team van Larson] belden en zeiden: 'Marvel is geïnteresseerd in je voor Captain Marvel'"

"En ik had zoiets van: 'Oh, dat kan ik niet, ik ben daar te angstig voor. Dat is te veel voor mij, ik denk niet dat ik dat aankan', en ik zei: 'Dus zeg ze maar af.' En mijn team zei: 'Oké, natuurlijk.' Een paar maanden later zeiden ze opnieuw: 'Hé Marvel heeft weer gebeld, weet je het zeker?' en ik had zoiets van: 'Ja, ik ben teveel in mezelf gekeerd.'"

Nog veel Brie Larson als Captain Marvel
Naar verwachting verschijnt in de zomer van 2022 de tweede solofilm rond Captain Marvel en ze maakt waarschijnlijk ook onderdeel uit van Ms. Marvel, een van de vele Marvel-series die op Disney+ verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair