Adam McKay maakt nieuwe naam bekend voor zijn Netflix-komedie met Jennifer Lawrence

Adam McKay maakt nieuwe naam bekend voor zijn Netflix-komedie met Jennifer Lawrence

Rob Morgan heeft een rol in de film bemachtigd.

Topregisseur Adam McKay (Vice, The Big Short) heeft een interessante naam toegevoegd aan de cast van Don't Look Up, een satirische film met een donker randje die hij voor Netflix maakt. Acteur Rob Morgan (Greyhound, Daredevil) heeft namelijk een rol bemachtigd. Dat meldt Deadline.

McKay's Don't Look Up vertelt het verhaal van twee niet al te bekende astronauten die een mediatour beginnen om de mensheid te waarschuwen voor een naderende astroïde die de aarde binnen zes maanden zal vernietigen. Eerder kondigde de regisseur, die ook het script van de komediefilm heeft geschreven, al aan dat Jennifer Lawrence en Cate Blanchett hebben getekend voor het project.

Nu wordt daar dus de naam van Rob Morgan aan toegevoegd. McKay werkte eerder samen met hem voor de aankomende HBO-serie Lakers. "Ik had het genoegen om met Rob samen te werken voor die serie en het was me direct duidelijk dat ik dat nog een keer wilde", vertelt McKay aan Deadline. "Rob kan erg aanwezig zijn, maar is tegelijkertijd ook nuchter. Ik ben dan ook blij dat hij ja heeft gezegd tegen mijn aanbod".

NieuwsFilm

meest populair