Hela had eerst ook een rol in eerste 'Thor'-film

Hela had eerst ook een rol in eerste 'Thor'-film

De godin van de dood had blijkbaar een grappige cameo.

In Thor: Ragnarok (2017) moest de dondergod het onder meer opnemen tegen zijn zus Hela (Cate Blanchett), de godin van de dood. Marvel had echter plannen om Hela al in de eerste Thor-film uit 2011 te introduceren. Dat onthult scenarioschrijver Zack Stentz.

In de allereerste versie van het script van Thor maakte ook Hela haar opwachting, zo onthulde Stentz op Twitter. Volgens de schrijver ging het echter alleen om een piepkleine cameo zonder tekst. "In de allereerste versie van het script zou Volstagg tijdens de kroning van Thor "What the hell" roepen en Hela zou zich dan omdraaien en hem vuil aankijken tot het moment waarop hij "Sorry; figure of speech" zei", vertelt Stentz.

Volgens Stentz werd dit grapje al vrij snel uit het script gehaald omdat zijn vaste schrijfpartner Ashley Miller, met wie hij bijvoorbeeld ook de superheldenfilm X-Men: First Class (2011) heeft geschreven, het niks vond. "En gelukkig maar, gezien de gebeurtenissen in de derde film", beaamt Stentz, die ook heeft onthuld dat hij en Miller de eerste versie van het script binnen drie weken afhadden.

NieuwsFilm

meest populair