Gerucht: nog een film van Disney komt exclusief op Disney+ uit

Gerucht: nog een film van Disney komt exclusief op Disney+ uit

Ditmaal zou het Soul zijn, gemaakt door Disney-Pixar.

Pixars nieuwste film, Soul, zou zomaar eens op Disney+ kunnen debuteren, in plaats van in de bioscoop. De film schijnt daarmee de weg van Mulan kunnen volgen, dat ook op Disney+ debuteerde in plaats van de bioscoop.

Mulan bleek goed voor een verdienste van 33 miljoen dollar op Disney+, en kwam niet eens in de bioscopen uit. Soul zou eind november in de bioscopen moeten draaien, maar het verhaal gaat dat Disney nu overweegt de film exclusief op zijn streamingdienst uit te brengen.[/b]

Premiere Access
Deadline meldt dat er gesprekken plaatsvinden bij Disney om de film exclusief op Disney+ uit te brengen. Dat is nog verre van een definitief besluit, maar het is dus wel iets waar men over nadenkt. Bronnen van Deadline binnen Disney vertellen dat ze daar geluiden over gehoord hebben.

Heel vreemd zou deze keuze overigens niet zijn; Disney+ is immers een platform dat op dit moment vooral voor de familie bedoeld is. En een release van Soul rond de kerst op Disney+ zou een slimme manier zijn om aandacht te trekken van gezinnen, precies op het moment dat ze allemaal samen thuis zijn.

NieuwsFilm

meest populair