Duistere versie van 'Terminator Salvation' gewoon beschikbaar

Duistere versie van 'Terminator Salvation' gewoon beschikbaar

De nieuwe hype: de alternatieve versie van de bioscoopfilm.

Door de jaren heen wordt er heel wat aan de originele versies van films gesleuteld. Denk naar aan de Star Wars-films, Apocalypse Now en Blade Runner. Sinds de roep op de Snyder Cut van Justice League duiken er steeds meer verhalen op van films met een alternatieve versie.

Dit keer wordt duidelijk dat er van Terminator Salvation uit 2009 een "duistere versie" bestaat. Dit onthulde regisseur McG (The Babysitter-films) tegenover CBR. Tijd voor #ReleasetheMcGCut?


"Er is een andere versie. Ik heb mijn eigen versie van die film en er zijn mensen online die zeggen dat ze deze willen zien. En dat is interessant! En ik denk dat ik in die versie dingen beter heb gedaan. Uiteraard vind ik Jonah Nolan [uncredited scenarioschrijver] een zeer, zeer serieuze schrijver en hij deed zijn best. Misschien is de cut die ik van die film heb verborgen, het antwoord. Het is duisterder! Ik weet het niet, dat is aan de fans om te oordelen."

Originele versie gereipt?
"Het is interessant omdat ik het gevoel heb dat we zoveel goed hebben gedaan met Terminator, maar uiteindelijk net genoeg fout waardoor dat we teveel kritiek kregen van de fanbase. Dat heeft echt mijn hart gebroken. En nu, vreemd genoeg, denk ik dat de film met de jaren beter wordt," zei McG over de bioscoopversie.

Nu met streamingdiensten is het laten verschijnen van alternatieve versies van films misschien nog wel makkelijker. Dus wie weer zien we binnenkort McG's Terminator Salvation - The Dark Cut op een van de vele diensten opduiken.



NieuwsFilm

meest populair