3 spannende thrillers die nu gewoon op Netflix staan!

Spanning en sensatie op streaming.

Er staan de nodige thrillers op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie thrillers die zeker de moeite waard zijn!

Wind River (2017)

Regie: Taylor Sheridan | Hoofdrollen: Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Jon Bernthal, Graham Greene, Gil Birmingham

Regisseur Taylor Sheridan debuteerde in 2011 met de onbekende horrorfilm Vile, maar had met deze film een schot in de roos. Jeremy Renner en Elizabeth Olsen hebben voortreffelijke rollen in deze ijskoude thriller waarin een man het levenloze lichaam van een tienermeisje vindt. Daarop gaat hij samenwerken met FBI-agent Jane Banner om de moordenaar te vinden.



All the Money in the World (2018)

Regie: Ridley Scott | Hoofdrollen: Mark Wahlberg, Natalie Portman, Christopher Plummer, Michelle Williams, Romain Duris

Deze film van Ridley Scott (Gladiator) kwam in het nieuws doordat delen van de film opnieuw werden opgenomen nadat Kevin Spacey een 'persona non grata' werd in Hollywood. Het maakte de film misschien wel beter. In de thriller zien we hoe oliemagnaat-erfgenaam John Paul Getty III wordt ontvoerd. Het is aan zijn moeder om de grootvader over te halen het losgeld te betalen.



Nocturnal Animals (2016)

Regie: Tom Ford | Hoofdrollen: Jake Gyllenhaal, Amy Adams, Aaron Johnson, Michael Shannon, Armie Hammer

Van mode-man Tom Ford zagen we eerder de film A Single Man (2009) en in 2016 was er het voortreffelijke en aangrijpende Nocturnal Animals. Met prachtrollen van Jake Gyllenhaal, Amy Adams en Aaron Johnson ontvangt een vrouw een manuscript van haar ex-man. Dit script beschrijft hoe een vakantie van een gezin een vreselijke en gewelddadige wending krijgt. Het verhaal doet bij Susan herinneringen naar boven komen over haar eerste huwelijk.



NieuwsFilm

meest populair