'Dune' onthult gigantische en gave ruimteschepen

'Dune' onthult gigantische en gave ruimteschepen

Bekijk nieuwe concept art van Dune!

Er is weer concept art online verschenen van Dune. Die laat zien dat de film van regisseur Denis Villeneuve heel precies het boek van Frank Herbert volgt. Ook in de ontwerpen, waardoor de ruimteschepen er behoorlijk opvallend uit zien.

De concept art werd onthuld nadat eerder een trailer van de film werd vrijgegeven. Daarmee zie het er behoorlijk gaaf uit. Check hieronder de beelden van de gigantische ruimteschepen.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Dune zou als alles goed gaat eind dit jaar in de bioscoop moeten kunnen draaien. Of dat ook echt gebeurt is niet helemaal zeker, omdat het coronavirus voor vertraging bij heel wat projecten heeft geleid. Dat zou ook voor deze dure sci-fi film kunnen gelden.

Dune is het verhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die geboren wordt met een lotsbestemming groter dan wat hij kan begrijpen. Hij reist met zijn familie naar de gevaarlijkste planeet van het universum om de toekomst van zijn familie en zijn volk te verzekeren. Maar verraad en machtswellust maken de zaak niet gemakkelijk.

NieuwsFilm

meest populair