Algemeen

Nieuw ontwerp 'The Batman' toont de Dark Knight

Robert Pattinson wordt de volgende Dark Knight. Check nieuwe ontwerpen!

door Bram de Groot om 08:06 in Algemeen
Komende maanden worden de opnames voor The Batman voortgezet en dat zal resulteren in de DC-film die eind september 2021 op het witte doek moet verschijnen. Gelukkig zagen we recent al een hoopvolle trailer en nu hebben we nieuwe promo-art.

De promo-art is verschenen in het kader van de DC FanDome en op de beelden zien we onder meer het filmlogo en Robert Pattinsons Dark Knight. Los van de nodige foto's vanaf de set, zullen we komende periode waarschijnlijk weinig nieuws over de film zien.

Groter Batman universum
The Batman van regisseur Matt Reeves luidt naar verwachting een groter verbonden Batman-universum in, met bioscoopfilms en series op HBO Max. De eerste serie op de streamingdienst focust zich op het Year One-verhaal en The Batman richt zich op Year Two. Vanaf 30 september 2021 moet The Batman in de Nederlandse bioscopen draaien.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Volgens mij is Pattinson ergens deze week herstelt van het virus... Als hij er niet teveel last van heeft gehad zouden ze best snel verder kunnen gaan. Dan toch een schrale troost dat hij dan de komende tijd immuun is.

Nature

Avatar

Toffe poster.

Bigds9fan

Avatar

Dit gaat zo een fail worden.

NieuwsFilm