De 6 grootste films die nog in 2020 in de bioscoop verschijnen

De 6 grootste films die nog in 2020 in de bioscoop verschijnen

Maar of ze echt verschijnen...

De afgelopen weken werden er weer flink wat films uitgesteld en als deze ook niet (verder) worden uitgesteld dan kunnen we ons in 2020 nog met in ieder geval onderstaande zes grote bioscoopfilms vermaken.

Death on the Nile (14 oktober)

Regie: Kenneth Branagh | Hoofdrollen: Gal Gadot, Kenneth Branagh, Annette Bening, Armie Hammer, Russell Brand

Dit vervolg op Murder on the Orient Express uit 2017 plaatst regisseur Kenneth Branagh opnieuw in de huid van de Agatha Christie-speurneus Hercule Poirot. Dit keer gaat hij op zoek naar een moordenaar op een stoomboot i.p.v. een trein.



Black Widow (4 november)

Regie: Cate Shortland | Hoofdrollen: Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Rachel Weisz, William Hurt, David Harbour

De eerste film na de Infinity Saga richt zich op één van de Avengers waar we juist afscheid van hadden genomen in Endgame. We zien een grootse missie waarin het personage van Scarlett Johansson recht tegenover de mysterieuze Taskmaster komt te staan.



No Time to Die (12 november)

Regie: Cary Fukunaga | Hoofdrollen: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Naomie Harris

Voor de fans van James Bond is te hopen dat de film niet nog een keer wordt vertraagd, want de film stond eigenlijk al gepland voor november 2019. Met No Time to Die van het talent Cary Fukunaga neemt Daniel Craig afscheid van de franchise.



Dune (17 december)

Regie: Denis Villeneuve | Hoofdrollen: Josh Brolin, Javier Bardem, Jason Momoa, Oscar Isaac, Stellan Skarsgård

Recent zagen we de eerste beelden uit deze sciencefictionfilm van Denis Villeneuve, die barst van de grote namen en heel wat visuele effecten. En raar is dat laatste niet aangezien we te maken krijgen met een groots ruimteavontuur en enorme zandwormen.



West Side Story (17 december)

Regie: Steven Spielberg | Hoofdrollen: Ansel Elgort, Corey Stoll, Rita Moreno, Brian d'Arcy James, Curtiss Cook

Er is nog geen trailer verschenen voor deze grootse, moderne remake van de klassieker uit 1961. Het is Steven Spielberg die de film maakte en los van Ansel Elgort zitten er maar weinig echt grote sterren in de musicalfilm.

Bekijk de afbeelding

Wonder Woman 1984 (24 december)

Regie: Patty Jenkins | Hoofdrollen: Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Robin Wright Penn, Connie Nielsen, Gabriella Wilde

Dit vervolg op Wonder Woman uit 2017 is ondertussen al heel wat keren uitgesteld. Als fan van de films van DC is dit zeker een deel op naar uit te kijken aangezien Wonder Woman het opneemt tegen haar aartsrivaal: Barbara Ann Minerva / Cheetah.



NieuwsFilm

meest populair