Algemeen

Hoe Marvel-baas Kevin Feige reageerde op James Gunns 'The Suicide Squad'

Hij was vooral heel ondersteunend.

door Jim Pedd om 13:59 in Algemeen
James Gunn maakte de overstap van Marvel Studios naar DC. Nu maakt hij The Suicide Squad en daarna stapt hij weer terug naar Marvel om Guardians of the Galaxy Vol. 3 te maken. Maar hoe reageerde Marvel-baas Kevin Feige op dat nieuws?

Eigenlijk was het de bedoeling dat James Gunn gewoon Guardians of the Galaxy Vol. 3 zou regisseren. Maar Marvel Studios kreeg wind van tweets die hij ooit het internet op had geslingerd en ontsloeg hem. Daarop besloot Gunn over te stappen naar Warner Bros. en voor hen The Suicide Squad te maken. Nu zal die film volgend jaar in de bioscoop draaien en is het daarna de beurt voor het MCU.

Positieve reactie
"Ik vertelde het aan Kevin Feige voordat ik het baantje aannam en hij was er heel cool en heel ondersteunend bij, zoals hij altijd is," schrijft Gunn bij een Instagram-bericht. "Hij wilde gewoon dat ik een goede film zou maken. Hij kwam zelfs samen met Lou D'Esposito langs op de set en keek hoe wij de boel opnemen. Er zit geen vijandigheid achter de schermen zoals je bij de fans wel een beetje ziet."0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair