Algemeen

Madonna bevestigt biopic over haar leven

Wat kunnen we verwachten?

door Wouter Drummen om 14:50 in Algemeen
Biopics over beroemde zangers zijn de laatste jaren gigantisch in. Zo hebben we o.a. al Bohemian Rhapsody en Rocketman voorbij zien komen, maar er volgen er nog heel wat. Ook Madonna krijgt haar eigen film, iets waar de 62-jarige 'Queen of Pop' zich nu over uitlaat.

Onlangs onthulde Madonna nog dat ze een mysterieuze film aan het schrijven was met Juno en Tully-scenariste Diablo Cody. Nu heeft de zangeres laten weten dat het inderdaad gaat om een film over haar leven. Ze hebben nu al bijna 110 pagina's geschreven en verwachten dat de film zo'n 2 uur gaat duren.

Wat te verwachten?
Volgens Madonna wordt het zowel een komische als een tragische film, over het begin van haar carrière in de jaren tachtig en de moeite die ze heeft moeten doen om als vrouw te overleven in deze door mannen gedomineerde wereld.

De film zal zich eveneens focussen op de ruzie die Madonna had met Andrew Lloyd Webber, de Britse componist en theater-toneel producent. Zo zei Madonna dat Webber haar het leven zuur maakte tijdens de opnames van Evita: ''Ik heb meerdere zenuwinzinkingen gehad. Ik maakte me namelijk elke dag zorgen dat ik zou worden ontslagen. Andrew was absoluut niet vriendelijk tegen mij. Ik ben zelfs niet zeker of hij mij erbij wilde''.

Een woordvoerder van Webber zegt dat dit echter niet klopt: ''Madonna moet Andrew met iemand anders verwarren. Ze hebben namelijk altijd een vlotte en productieve werkrelatie gehad''.

Geen musical
Ook liet Madonna weten dat het geen musical wordt, al zal de film wel veel muziek bevatten: ''De hoofdrolspeelster zal mijn nummers zingen op plekken waar ze verondersteld wordt om te zingen en wanneer dit nodig is voor het verhaal''.

Het is echter nog onduidelijk wie Madonna zal gaan vertolken. De naam van actrice Julia Garner doet wel al de ronde. De 26-jarige Garner weet de laatste jaren hoge ogen te gooien in series als Ozark en The Maniac. Madonna en haar manager, Guy Oseary, zijn de actrice ook recent op Instagram beginnen te volgen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

reporterdavid91

Avatar

Madonna, Elvis, Michael Jackson... allemaal iconen.

GreenHornet

Avatar

een zakenvrouw die niet kan zingen.
Veel jonge zangeressen hebben haar voorbeeld met succes gevolgd.

leidenaar

Avatar

Liever van Rita Ora. Filmtotaal had een artikel geplaatst met een link om haar borsten bijna bloot te kunnen zien ( https://www.filmtotaal.nl/nieuws/75092 ) en na het gluren op haar instagram moet ik zeggen dat het echt een hele mooie vrouw is. Kende haar voorheen niet. Kon helaas bij dat artikel niet reageren omdat de reacties uitstaan?

EntertainmentWatcher

Avatar

Madonna op dezelfde lijn als Elvis?

Die had zijn veter nog niet mogen strikken. Een mediageile zangeres met een waardeloze live stem. Zonder trucjes van de studio stelt ze helemaal niks voor.

Maar goed, voor en van iedereen wordt er helaas een film gemaakt.

SeanDeNiro

Avatar

Daarom is het des te treuriger dat Bowie geen fatsoenlijke biopic heeft. Die staat wel op 1 lijn met Elvis, Sinatra & Lennon.

Darthmar

Avatar

Zal het ook focussen op haar gedrag tegenover derden?

Jamal M

Avatar

Zullen er daadwerkelijk mensen geïnteresseerd zijn in haar levens verhaal. Wat heeft deze mevrouw betekend voor de muziek wereld? Of heeft ze een bijzonder achtergrond verhaal?

Thiver

Avatar

SeanDeNiro "Daarom is het des te treuriger dat Bowie geen fatsoenlijke biopic heeft."

Die is wel degelijk gemaakt, hoor. Weliswaar nog even afwachten hoe goed deze film daadwerkelijk is, maar op papier ziet hij er verre van onaardig uit.

HarryHole

Avatar

"Meerdere zenuwinzinkingen omdat de producent onvriendelijk deed." Deze vrouw heeft duidelijk nooit rampspoed meegemaakt. Wat een prinsesje.

Daarnaast had ze Evita nooit kunnen spelen. Die vrouw sprak Spaans. Totaal ongeloofwaardig. We gaan toch ook geen Nederlandstalige versie opnemen in Buenos Aires?

NieuwsFilm

meest populair