Algemeen

Beschuldigingen rond Joss Whedon en 'Justice League' zwellen aan

Er moet echt iets mis zijn gegaan op de set.

door Jim Pedd om 06:59 in Algemeen
Acteur Ray Fisher zet zijn strijd tegen Joss Whedon en enkele studiobazen van Warner Bros. rond de heropnames van Justice League voort. De acteur claimt nu dat Warner Bros. niet alle belangrijke getuigen gehoord heeft en krijgt steun van Jason Momoa.

Volgens Fisher heeft het onafhankelijke bedrijf dat door Warner Bros. ingehuurd is om de gesprekken met getuigen te voeren, nog bepaald niet iedereen gesproken. De belangrijkste getuigen in het geheel zijn nog niet gesproken en volgens Fisher is het dan ook niet goed.
Jason Momoa steunt hem
Acteur Jason Moma laat in de tussentijd in een bericht op Instagram weten dat hij Fisher volledig steunt in zijn strijd om de waarheid naar boven te krijgen. Hij wil dat er een goed onderzoek uitgevoerd wordt en zegt, zonder details te geven, dat er echt serieuze dingen mis zijn gegaan tijdens de opnames.

Wat er precies mis is gegaan achter de schermen is niet duidelijk. Daar horen we zolang het onderzoek loopt ook niets over, al gaan er al wat langer verhalen rond over Whedon en de manier waarop hij zich op de set gedraagt. Of die beschuldigingen kloppen moet de tijd uitwijzen.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RobzZ01

Avatar

Ook Kiersey Clemons (die Iris West in de originele JL versie speelt) heeft haar support duidelijk gemaakt. Vraag me af of ze zelf ook direct met Whedon te maken heeft gehad gezien haar personage compleet is verdwenen in Whedon's versie.

Sunspot

Avatar

Hmmm, benieuwd wat er dan is voorgevallen tijdens de reshoots

Marklar

Avatar

kunnen ze dat niet gewoon direct met WB bespreken ipv alles meteen op twitter te gooien. Goeie reclame weer voor JL

xarkov

Avatar

Jason Momoa is een tool.

GreenHornet

Avatar

ik vraag me altijd af waarom er niemand ingrijpt achter de schermen.

PRIME

Avatar

Waar is nu iedereen uit de vorige thread die zeiden ''Wat een zeikerd'' en ''Waar is de rest van de cast?''

ThEnd

Avatar

^ Hier. JM had zich al eerder (zeer vaag) uitgelaten. Als RF zo graag een onafhankelijk onderzoek wil , laat hij dan ook een beetje op de achtergrond treden en niet elke seconde z'n gal spuien en het onderzoek bij voorbaat al diskwalificeren.

https://www.ign.com/articles/ray-fisher-justice-league-investigation-ben-affleck-batman-pr-stunt

Master Of Films

Avatar

En Twitter zit al vol met allerlei giftige comments.

Sunspot

Avatar

@Prime

Omdat er gewoon nog niet veel duidelijk is, maar nu Mamoa zich achter Fisher schaart in deze zaak, wordt het geloofwaardiger allemaal.

Hiervoor leek het meer op een gast die dik op zijn teentje getrapt leek te zijn, omda thij de zo lang de enige was, terwijl er zoveel anderen bij waren, sterren die makkelijk zich kunnen uitspreken zonder te vrezen voro hun carriere.

Maar sowieso, zoals hierboven, verbaasd me dat het zo in de schijnwerpers gebeurt, maar dat heeft met Fisher zelf te maken, is zijn Twitter natuurlijk.

Maar lijkt me niet verstandig, zoek het dan eerst achter de schermen uit en wanneer nodig, dan pas op o.a. Twitter

Eddie Singer

Avatar

The Justice League Of Extraordinary Gentlemen...

Master Of Films

Avatar

^
Met het nummer Toxic van Britney Spears als het themanummer.

NieuwsFilm

meest populair