Beschuldigingen rond Joss Whedon en 'Justice League' zwellen aan

Beschuldigingen rond Joss Whedon en 'Justice League' zwellen aan

Er moet echt iets mis zijn gegaan op de set.

Acteur Ray Fisher zet zijn strijd tegen Joss Whedon en enkele studiobazen van Warner Bros. rond de heropnames van Justice League voort. De acteur claimt nu dat Warner Bros. niet alle belangrijke getuigen gehoord heeft en krijgt steun van Jason Momoa.

Volgens Fisher heeft het onafhankelijke bedrijf dat door Warner Bros. ingehuurd is om de gesprekken met getuigen te voeren, nog bepaald niet iedereen gesproken. De belangrijkste getuigen in het geheel zijn nog niet gesproken en volgens Fisher is het dan ook niet goed.




Jason Momoa steunt hem
Acteur Jason Moma laat in de tussentijd in een bericht op Instagram weten dat hij Fisher volledig steunt in zijn strijd om de waarheid naar boven te krijgen. Hij wil dat er een goed onderzoek uitgevoerd wordt en zegt, zonder details te geven, dat er echt serieuze dingen mis zijn gegaan tijdens de opnames.

Wat er precies mis is gegaan achter de schermen is niet duidelijk. Daar horen we zolang het onderzoek loopt ook niets over, al gaan er al wat langer verhalen rond over Whedon en de manier waarop hij zich op de set gedraagt. Of die beschuldigingen kloppen moet de tijd uitwijzen.



NieuwsFilm

meest populair