Algemeen

Derde 'Skyline' krijgt gave poster met 'The 100'-actrice

Heb jij eigenlijk de eerste twee delen gezien?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In 2010 verscheen de slecht ontvangen low budget siencefictionfilm Skyline die uiteindelijk netjes presteerde aan de bioscoopkassa's. In 2017 verscheen er het zwaar geflopte vervolg Beyond Skyline en waarschijnlijk nog dit jaar - of anders 2021 - is er een tweede vervolg te zien.

Dit derde deel krijgt de titel Skylin3s en heeft een hoofdrol voor actrice Lindsey Morgan die in de serie The 100 te zien was als het personage Raven Reyes. Check hieronder een eerste affiche voor het derde deel en een al eerder verschenen foto van Morgan.


Skyline 3: Skylin3s
Het derde deel focust zich op het personage Captain Rose Corley, een mens geboren met buitenaardse superkrachten. Dat klinkt leuk, maar ze is de enige persoon die sterk genoeg wordt geacht om de buitenaardse indringers te verslaan. In een nieuwe opdracht moet ze het opnemen tegen hybride buitenaardse mensen die de meerderheid van de wereldbevolking vormen. Om te slagen moet Corley een buitenaardse moederschip binnendringen om de mensheid te redden.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Hey dat lijkt wel mijn levensverhaal.

Marklar

Avatar

deel 1 en 2 gezien, vooral deel 1 vond ik best aardig. Wel leuk tussendoortje als je van alien invasie films houdt

Sunspot

Avatar

Deel 1 was oke

Chrischzz

Avatar

Deel 2 was echt bagger.. Waar deel 1 wel leukig was.
Verwacht dus weinig van een 3e deel.

Robbepost

Avatar

Inderdaad deel 1 had wel iets en deel 2 pure bagger. Met Grillo en Uwais nota bene........
Leuke aan deel 1 was de setting in het appartementencomplex en ik vond het er destijds best redelijk uitzien voor een low budget film. Wel behoorlijk matig acteerwerk.

Thiver

Avatar

Oef, ik vond het eerste deel al lastig uit te zitten en heb het tweede deel dus nooit bekeken. Maar als de sadomasochist die ik ben zal ik deze vervolgfilms toch maar eens opzoeken. Het leven van een completist gaat niet over rozen.

Master Of Films

Avatar

☝️
Held Smiley face
We salute you, Sir Thierry Verhoeven.

Fluffer

Avatar

Deel 1 was verassend goed , deel 2 daarentegen...

NieuwsFilm

meest populair