Onverwachte schurken in 'Shazam! Fury of the Gods'

Onverwachte schurken in 'Shazam! Fury of the Gods'

En meer van zijn Shazam-familie.

Ergens was Shazam! uit 2019 wel een beetje een vreemde eend in de bijt. In de film zal voldoende actie en DC-superheldenentertainment, maar het was ook een soort van familiekomedie. De combinatie werd goed ontvangen, maar een enorm financieel succes werd deze niet.

Toch zet Warner Bros. door met de plannen en in 2022 moet regisseur David F. Sandberg het vervolg Shazam! Fury of the Gods verschijnen. En daarin zien we meer van de Shazam-familie en duiken onverwachte schurken op.

"Ik kan niet echt praten over schurken of schurk, maar ik denk dat veel mensen verrast zullen zijn," zei Sandberg afgelopen weekend tijdens DC FanDome deel 2. [i]"Dat wordt een beetje onverwacht."

Duidelijker is de regisseur over de terugkeer van de Shazam-familie die aan het einde van de eerste film verschijnt. "Nu zijn het allemaal superhelden, het is een familie met superkrachten. En nu krijgen we dat eindelijk te zien. We hebben daar al een glimp van opgevangen in de eerste film, dus dat is iets om naar uit te kijken," aldus Sandberg over de film die voor 4 november 2022 staat gepland.

NieuwsFilm

meest populair