Algemeen

Onverwachte schurken in 'Shazam! Fury of the Gods'

En meer van zijn Shazam-familie.

door Bram de Groot om 10:43 in Algemeen
Ergens was Shazam! uit 2019 wel een beetje een vreemde eend in de bijt. In de film zal voldoende actie en DC-superheldenentertainment, maar het was ook een soort van familiekomedie. De combinatie werd goed ontvangen, maar een enorm financieel succes werd deze niet.

Toch zet Warner Bros. door met de plannen en in 2022 moet regisseur David F. Sandberg het vervolg Shazam! Fury of the Gods verschijnen. En daarin zien we meer van de Shazam-familie en duiken onverwachte schurken op.

"Ik kan niet echt praten over schurken of schurk, maar ik denk dat veel mensen verrast zullen zijn," zei Sandberg afgelopen weekend tijdens DC FanDome deel 2. [i]"Dat wordt een beetje onverwacht."

Duidelijker is de regisseur over de terugkeer van de Shazam-familie die aan het einde van de eerste film verschijnt. "Nu zijn het allemaal superhelden, het is een familie met superkrachten. En nu krijgen we dat eindelijk te zien. We hebben daar al een glimp van opgevangen in de eerste film, dus dat is iets om naar uit te kijken," aldus Sandberg over de film die voor 4 november 2022 staat gepland.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Zo ie zo komt mr mind er in voor dat weet ik zeker ook hoop ik dat mark strong terug keert als dr sivana en dat hij en mr mind samen werken net als in de jaren 60 animatie serie

Jeroenevertp

Avatar

Ik vond de eerste film heel erg leuk. Maar ik weet dat ik de "enige" ben.
Dit artikeltje beantwoordt wel een vraag die ik had aan het einde van deel 1 : Was het feit dat Billy's familie superkrachten kreeg iets eenmaligs, of iets blijvends. Ik kijk best naar deel 2 uit.
Ik vind de combinatie van luchtige humor en superactie erg goed. (Thor 3)

NieuwsFilm

meest populair