'Soul' komt waarschijnlijk ook direct naar Disney+

'Soul' komt waarschijnlijk ook direct naar Disney+

Dat meldt Variety op basis van bronnen binnen Disney.

Disney zal Black Widow zeer waarschijnlijk vertragen. En de filmstudio denkt eraan om de film Soul van Pixar toch maar online uit te brengen. Die komt dan op streamingdienst Disney+ te staan. Zeker is dat nog niet.

Dat meldt Variety vandaag op basis van bronnen binnen de filmstudio. Soul zou dus mogelijk exclusief online uitgebracht worden. Een insider binnen Disney ontkende dat overigens tegenover Variety, maar andere bronnen van het vakblad melden dat het wel gaat gebeuren.

Tegenvallendee box office
De box office van films die zijn uitgebracht in de bioscopen valt op dit moment een beetje tegen. Tenet was in de Verenigde Staten goed voor slechts 29 miljoen dollar, en dat na 2 weken in de bioscopen. En dan is er bijvoorbeeld Mulan, dat in China werd uitgebracht en het daar ook niet goed deed met slechts 23 miljoen dollar.

Het is voor Disney dus een kwestie van uitzoeken welke films wel en welke films niet zullen werken op Disney+. Daarvan is Soul er, aangezien het platform er een voor het hele gezin is, vermoedelijk een van.

NieuwsFilm

meest populair