Netflix

3 spannende thrillers die nu gewoon op Netflix staan!

Spanning en sensatie op streaming.

door Bram de Groot om 22:30 in Netflix
Er staan de nodige thrillers op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie thrillers die zeker de moeite waard zijn!

The Girl on the Train (2016)

Regie: Tate Taylor | Hoofdrollen: Emily Blunt, Rebecca Ferguson en Justin Theroux

Deze psychologische thriller met onder meer Emily Blunt is een verfilming van het succesvolle boek uit 2015 van Paula Hawkins. De ontvangst was wat wisselend, maar het publiek kon zich prima vermaken met de warrige geest van het hoofdpersonage Rachel Watson.The Stepfather (2009)

Regie: Nelson McCormick | Hoofdrollen: Penn Badgley, Dylan Walsh en Amber Heard

Zeker niet de beste thriller, maar wel eentje die leuk kan zijn voor tussendoor. Het betreft een remake van de eerste film uit 1987 en is losjes gebaseerd op de Amerikaanse massamoordenaar John List. Een film die duidelijk laat zien hoe je stiefvader niet zou moeten zijn, onder meer met Amber Heard.Nerve (2016)

Regie: Henry Joost en Ariel Schulman | Hoofdrollen: Emma Roberts, Juliette Lewis en Dave Franco

Deze mysterieuze thriller draait om het onlinespel met de titel Nerve. Het daagt mensen uit om de rol als player of watcher op zich te nemen. Het spel zorgt ervoor dat de players steeds grotere uitdagingen aan moeten gaan. Een leuke film met namen als Emma Roberts en Dave Franco en deze staat net als bovenstaande films gewoon op Netflix!1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Florance Wealth

Avatar

Als dat de beste thrillers zouden zijn dan was ik allang afgehaakt, vooral The Stepfather, Amber Heard is ook niet de beste actrice en die Nerve ken ik niet, alleen de 1ste en due moet ik nog steeds zien. Prioriteiten hè, ik kan niet alles zien, daarom snap ik deze lijst ook niet, er moeten toch veel betere thrlers opstaan? Alhoewel????tenzij je films als Room als thriller ziet oid. Dat vond ik een goede originele film ????

NieuwsFilm

meest populair