Waarom de Batman van Ben Affleck dood zal gaan in 'The Flash'

Waarom de Batman van Ben Affleck dood zal gaan in 'The Flash'

In 2022 keert Ben Affleck nog een keer terug als de Dark Knight.

Even geleden werd duidelijk dat Ben Affleck toch terugkeert als Batman in het DC Extended Universe. Eerder nam hij afscheid, maar nu zal hij voor een laatste keer acte de présence geven in The Flash die in 2022 in de bioscoop moet verschijnen. En daarin zal hij doodgaan, is het vermoeden.

In een artikel van Comicbook.com wordt aangegeven waarom "Batfleck" die film niet zal overleven. De eerste hint naar dat zijn Batman dood zal gaan, is eigenlijk al uit de woorden van regisseur Andy Muschietti te halen die zei dat Affleck "een zeer substantiële en emotionele impact op de film" zal hebben.

Nieuw pak The Flash
In eerste concept-art voor The Flash zagen we een nieuw pak voor het titelpersonage van Ezra Miller. Het pak is gemaakt door een Batman. Comicbook.com denkt dat deze is gemaakt door de Bruce Wayne van Affleck en niet die van Michael Keaton, ondanks dat de Batman van Keaton op de afbeelding te zien is.

Dit zou dan ook een teken zijn dat Barry Allen zijn eerste jaren als superheld slijt onder toeziend oog van zijn mentor, de Bruce Wayne van Affleck. De gebeurtenissen in The Flash kunnen er uiteraard voor zorgen dat hij zijn mentor nooit meer zal zien.

Afscheid van Batfleck
Doordat Allen met zijn "Flashpoint"-avontuur het DC Extended Universe overhoop gooit, zal hij veel van wat we kennen uit de films veranderen. Waarschijnlijk is dit dan ook een mooie aanleiding om afscheid te nemen van minimaal de Batman van Affleck, aangezien de toekomst van dat personage in handen ligt van Robert Pattinson. The Flash gepland voor 3 juni 2022!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair