Nieuwe poster 'No Time to Die' met hoopvolle boodschap

Nieuwe poster 'No Time to Die' met hoopvolle boodschap

De 25e Bond-film lijkt vast te houden aan november.

In komende weken wordt duidelijk hoe de filmkalender er voor de rest van 2020 uit zal zien. Er staan nog enkele grote films gepland, maar de kans is groot dat daar nog wat veranderingen in aangebracht gaan worden. Voorlopig houdt No Time to Die vast aan een release in 2020.

Een nieuwe poster onthult namelijk dat de film nog steeds in november zal verschijnen en het lijkt er zelfs op dat het extra groot wordt vermeld op het affiche. Gelukkig voor de fans staat op die plek geen "coming soon," want dat had een heel slecht teken geweest.

Bekijk de afbeelding
September en oktober wel karig
Doordat Tenet niet voldoende overtuigt aan de wereldwijde bioscoopzalen, iets dat ook gewoon kan liggen aan het wisselende ontvangst onder het publiek van de zeker niet makkelijk te volgen film, werden recent films als Wonder Woman 1984, Candyman en Greenland vertraagd.

Deze maand en ook volgende maand zijn erg karig. Voor volgende maand is Death on the Nile de veruit grootste release. Het is afwachten hoe november wordt ingevuld met films als Black Widow, No Time to Die en Voyagers.



NieuwsFilm

meest populair