Algemeen

Nieuwe poster 'No Time to Die' met hoopvolle boodschap

De 25e Bond-film lijkt vast te houden aan november.

door Bram de Groot om 11:00 in Algemeen
In komende weken wordt duidelijk hoe de filmkalender er voor de rest van 2020 uit zal zien. Er staan nog enkele grote films gepland, maar de kans is groot dat daar nog wat veranderingen in aangebracht gaan worden. Voorlopig houdt No Time to Die vast aan een release in 2020.

Een nieuwe poster onthult namelijk dat de film nog steeds in november zal verschijnen en het lijkt er zelfs op dat het extra groot wordt vermeld op het affiche. Gelukkig voor de fans staat op die plek geen "coming soon," want dat had een heel slecht teken geweest.


September en oktober wel karig
Doordat Tenet niet voldoende overtuigt aan de wereldwijde bioscoopzalen, iets dat ook gewoon kan liggen aan het wisselende ontvangst onder het publiek van de zeker niet makkelijk te volgen film, werden recent films als Wonder Woman 1984, Candyman en Greenland vertraagd.

Deze maand en ook volgende maand zijn erg karig. Voor volgende maand is Death on the Nile de veruit grootste release. Het is afwachten hoe november wordt ingevuld met films als Black Widow, No Time to Die en Voyagers.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

low budget films kunnen hier van profiteren als er geen content is in de Bioscoop. Het is jammer dat er niet zoveel is.

Rich Art

Avatar

Een Bond-film lijkt me meer publiek te trekken dan Tenet. Daar gaat zelfs de casual-bezoeker heen.

Master Of Films

Avatar

De filmmakers/studio hebben er vertrouwen in. Smiley face
Daarmee is het nog steeds goed nieuws voor de cinemaketens. Want bioscopen hebben Bond nodig als een bondgenoot in de strijd voor het omvallen.
Op hoop van zegen Smiley face

Mav Damian

Avatar

Rich Art "Een Bond-film lijkt me meer publiek te trekken dan Tenet. Daar gaat zelfs de casual-bezoeker heen."
Ik weet niet. Nolan heeft de laatste decennium altijd succes geboekt. Het is al 5 jaar geleden dat de laatste Bond film uitkwam. Ik weet niet of er daar nog een hype voor is en ook met de uitsel. Ook wegens het minder succes van Tenet is waarschijnlijk door corona.

Wat ik wel weet is dat Cary Fukunaga meer emoties zal tonen in No Time To Die, dan Nolan deet met zijn Tenet. Mijn god wat was me dat een emotieloze film.
Ach Nolan fanboys zullen het weer geweldig vinden wat voor een ingewikkelde film het weer was.

Fluffer

Avatar

Nu ook candyman van de kalender gehaald is vraag ik me af wat ze met Halloween gaan draaien.

NieuwsFilm

meest populair