Is Morena Baccarin net als veel Marvel-fans teleurgesteld over de zeer kleine rol van Vanessa in 'Deadpool 2'?

Is Morena Baccarin net als veel Marvel-fans teleurgesteld over de zeer kleine rol van Vanessa in 'Deadpool 2'?

De actrice laat weten om een goede reden vrede te hebben met het kleinere aandeel van haar populaire personage.

Morena Baccarin kan de teleurstelling van fans over de kleine rol van haar personage Vanessa, het oogappeltje van Ryan Reynolds' Wade Wilson, in de tweede Deadpool-film wel begrijpen. Dat heeft ze gezegd in een interview met Comicbook.com. Toch heeft de actrice om een goede reden vrede met haar kleinere aandeel.

"Ik kan begrijpen dat mensen dat gevoel hadden en ook ik was in eerste instantie zeker te weten teleurgesteld dat ik niet meer te doen had, omdat ik erg geniet van het spelen van die rol", reageert Baccarin (Greenland, Gotham) na een vraag over haar rol in Deadpool 2.

"Maar na de film gezien en het script gelezen te hebben, voelde mijn rol wel heel belangrijk en emotioneel", vervolgt ze. "Het gehele verhaal van Deadpool wordt immers in gang gezet door wat er met mijn personage gebeurt en daardoor voelde het alsnog alsof ik een groot aandeel in de film had, ook al was ik inderdaad niet in heel veel scènes te zien".

Verleden en toekomst
In de film wordt Vanessa gedood door drugsdealers. Wade is vervolgens vastberaden om zijn lief terug te halen door middel van tijdreizen. Na de gebeurtenissen in Deadpool 2 hopen fans dat Vanessa in de derde film, als die er ooit nog komt, uitgroeit tot mutant Copycat, die de gedaante van mensen en dieren over kan nemen. Eerder liet Baccarin weten niet te kunnen wachten op die mogelijke ontwikkeling.

NieuwsFilm

meest populair