Algemeen

'The Matrix 4' wordt heel anders dan de oorspronkelijke trilogie

Dat vertelt een van de hoofdrolspelers.

door Jim Pedd om 06:28 in Algemeen
Als je verwacht had dat The Matrix 4 een terugkeer naar de eerste trilogie wordt, dan hebben we nieuws voor je. Acteur Neil Patrick Harris sprak met The Hollywood Reporter over de film en vertelt wat over de stijl en over de opnames.

De acteur stelt dat de film van de eerste trilogie gaat verschillen als het op de visuele stijl aankomt. Bovendien is het een ambitieuze film en Harris had het zelfs even over de bedrading die nodig om de stunts uit te kunnen voeren.

Heel anders
"Ik vind dat ze een heel inclusieve energie heeft en dat haar stijl visueel ook echt anders is nu van wat het eerder was," vertelde Harris. "Ik heb altijd al een hoofdrol willen hebben in een grote actiefilm met bedrading en dat soort dingen en dit is dus precies wat ik wilde. Het geeft mij een beetje het gevoel dat ik mee mag spelen in de zandbak!"

In de film gaan we weer een nieuw avontuur volgen van Neo, Trinity en de rest. Het scenario is geschreven voor Lana Wachowski, in samenwerking met Aleksander Hemon en David Mitchell. Wachowski is ook de regisseur van de film.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Janushhw

Avatar

Miss harris n undercover Smith?

omniesbonsai

Avatar

Het zou moeten gaan om de matrix waar we zelf in leven!

Bigds9fan

Avatar

Zo anders wordt het niet, het wordt weer troep.

Robbepost

Avatar

Het wordt een romantische komedie.

Master Of Films

Avatar

^
Maar dan wel voor en door transgenders.

NieuwsFilm

meest populair