Ga jij weer naar 'The Lord of the Rings' (Extended Editions) in de bioscoop?

Ga jij weer naar 'The Lord of the Rings' (Extended Editions) in de bioscoop?

Alle drie de delen opnieuw in de bioscoop met de Extended Editions.

De bekende The Lord of the Rings-trilogie van Peter Jackson komt opnieuw in de bioscoop. Pathé gaat namelijk voor de eerste keer de Extended Editions op het witte doek vertonen in alle 30 Pathé en Euroscoop-bioscopen, om "zo aan het verwachte enthousiasme van de fans te voldoen."

De films duren ongeveer vier uur per deel en tickets kosten 11 euro per stuk. De voorverkoop start vandaag op de website van Pathé. De drie Extended Editions worden in ieder geval drie opeenvolgende weken vertoond, en dit zijn:

- Vanaf 8 oktober: The Fellowship of the Ring (2001)
- Vanaf 15 oktober: The Two Towers (2002)
- Vanaf 22 oktober: The Return of the King (2003)

"Wij zijn verheugd om na een afwezigheid van bijna 15 jaar Peter Jacksons legendarische The Lord of the Rings-trilogie weer beschikbaar te stellen. Voor de eerste keer worden de films in de Nederlandse bioscoop uitgebracht als Extended Edition, en samen bevatten ze 144 minuten meer beeldmateriaal dan de oorspronkelijke bioscoopversies," aldus Hajo Binsbergen, Managing Director Warner Bros. Pictures Theatrical Benelux.

Ga jij heen? Iedereen die de trilogie had willen zien, heeft dat waarschijnlijk al gedaan. Desondanks is het een mooie kans om de films nog een keer in het grootste formaat te zien. Wat doe jij? Ga jij heen?



NieuwsFilm

meest populair