Algemeen

Positief nieuws voor opnames 'The Batman'!

Robert Pattinson is hersteld en weer aan de bak.

door Bram de Groot om 11:22 in Algemeen
Eerder dit jaar werden de opnames voor The Batman stilgelegd doordat de pandemie greep kreeg op alles en iedereen. Niet heel lang geleden startten de opnames weer op, maar al heel snel stopten deze weer. De oorzaak: hoofdrolspeler Robert Pattinson testte positief op corona.

Het positieve nieuws is dat de opnames weer zijn opgestart en daarbij het beste nieuwe dat Pattinson weer is hersteld en dus ook niet meer besmettelijk is voor zijn collega's op de set die op dit moment is gesitueerd in het Verenigd Koninkrijk.

Pattinson weer fit en op de set
"Na een onderbreking vanwege COVID-19-quarantainemaatregelen is het filmen nu weer hervat voor The Batman in de UK," aldus een vertegenwoordiger van Warner Bros. tegenover The Holluwood Reporter. Via The Daily Mail wordt duidelijk dat de weer fitte Pattinson ook weer (snel) op de set is, aangezien hij in Londen werd gespot met zijn vriendin Suki Waterhouse.

In Matt Reeves' The Batman zien we ook Selina Kyle / Catwoman (Zoë Kravitz), Edward Nashton / The Riddler (Paul Dano), Oswald Cobblepot / Penguin (Colin Farrell), Alfred Pennyworth (Andy Serkis) en Commissioner James Gordon (Jeffrey Wright). Vanaf oktober volgend jaar!

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThEnd

Avatar

Negatief toch? Althans z'n test Smiley face

Mav Damian

Avatar

Het is nog steeds niet bevestigd of Pattison het virus had of niet.
Swat goed nieuws dit!

NieuwsFilm

meest populair