Celebrity

Is dit de échte reden waarom Cyborg-acteur Ray Fisher ruzie heeft met Warner Bros?

Volgens Fisher zelf klopt het verhaal van geen kant.

door FilmTotaal om 11:11 in Celebrity
De laatste tijd verschijnen er de nodige berichten over Ray Fisher. De acteur speelt Cyborg in het DCEU, maar laat weten dat zijn ervaring op de set van Justice League verre van prettig was vanwege het afschuwelijke gedrag van regisseur Josh Whedon. Nu doet echter een ander gerucht de ronde.

Volgens de entertainmentnieuwssite The Wrap is Ray Fisher's ruzie met Warner Bros. over het gedrag van Whedon op de set van de film begonnen nadat de acteur alleen een cameo in de aankomende film The Flash kreeg aangeboden. Blijkbaar had de acteur meer verwacht en schoot het kleine bijrolletje hem in het verkeerde keelgat.

Leugens
Hoewel het aanbod van de cameo naar verluidt reeds van juni dateert, beweren insiders dat studio Warner Bros. nog steeds geen antwoord heeft gekregen van Fisher. Daardoor denken sommigen dat hij de voorgestelde rol in The Flash te klein vindt. De geplande Cyborg-solofilm staat zelf nog steeds 'on hold'.

Fisher, die onlangs steun kreeg van niemand minder dan Aquaman zelf, Jason Momoa lacht de nieuwe info alvast weg met het onderstaande bericht:NieuwsFilm

meest populair