Algemeen

Yes! 'The Suicide Squad' wordt "keihard R-rated"!

De tweede Suicide Squad-film in korte tijd wordt bikkelhard.

door Bram de Groot om 12:32 in Algemeen
Even geleden kregen we gave beelden van achter de schermen van The Suicide Squad te zien, maar het bleef onduidelijk of deze tweede film rond de Suicide Squad R-rated zou worden of niet. Nu heeft acteur Joel Kinnaman uitsluitsel gegeven.

De film komt uit de koker van Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn die eerder al de R-rated films Super en Slith maakte. Dit zei Kinnaman - die opnieuw Rick Flag speelt - over Gunns aanpak bij de DC-superheldenfilm, tegenover The Hollywood Reporter:


"Die film wordt waanzinnig. Het script is zo grappig. Elke pagina van dat script was grappig en elke pagina maakte me aan het lachen. James beheerst dat genre gewoon, maar ook elk aspect van komedie en zelfs de marketing. Hij begrijpt die wereld gewoon zo goed. Hij vindt niet alleen de concepten opnieuw uit, maar ook de personages."

The Suicide Squad: "keihard R-rated"
"Voor mij was het alsof ik mijn eerste komedie deed, maar deze is ook zwaar R-rated," bevestigde Kinnaman. "Zoveel van de actie is praktisch, met echte explosies, en ja, die film wordt waanzinnig. Hij heeft zo'n geweldige cast samengesteld."

The Suicide Squad staat gepland voor augustus 2021 en hieronder zie je nogmaals die gave video met beelden van achter de schermen.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eltorro

Avatar

Top nieuws, langzamerhand kijk ik wel het meest naar deze uit van alle superhelden films. Overigs niet Gun zijn eerste R rated superhelden film, Super was ook al top.

Robbepost

Avatar

En Brightburn waar hij product van is kun je ook onder R-rated superheldenfilm scharen.

Civilian Supreme

Avatar

Ik had eerst 0 interesse in dit vervolg maar hij staat nu op mijn verlanglijstje.

Monojaxx

Avatar

Zit hier iemand op te wachten dan?

Polka-Dot Man

Avatar

^Ik ben wel benieuwd. Ik hoop dat het een goede film wordt, maar je hoopt altijd dat de film waar je naar toe gaat goed is.

Deze video gaat goed in op de Ostrander comics en waarom films het concept verkeerd uitvoeren. Misschien verandert het je mening, want The Suicide Squad is ook gebaseerd op de Ostrander comics.
Even doorspoelen naar 0:22, want het heeft een lang intro.

Pascal08

Avatar

Zo grappig dat het niet meer grappig is, beetje Deadpool achtig.

Goku32

Avatar

Dan ga ik deze zeker weten checken, want R doet het altijd goed in films

NieuwsFilm

meest populair