Yes! 'The Suicide Squad' wordt "keihard R-rated"!

Yes! 'The Suicide Squad' wordt "keihard R-rated"!

De tweede Suicide Squad-film in korte tijd wordt bikkelhard.

Even geleden kregen we gave beelden van achter de schermen van The Suicide Squad te zien, maar het bleef onduidelijk of deze tweede film rond de Suicide Squad R-rated zou worden of niet. Nu heeft acteur Joel Kinnaman uitsluitsel gegeven.

De film komt uit de koker van Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn die eerder al de R-rated films Super en Slith maakte. Dit zei Kinnaman - die opnieuw Rick Flag speelt - over Gunns aanpak bij de DC-superheldenfilm, tegenover The Hollywood Reporter:


"Die film wordt waanzinnig. Het script is zo grappig. Elke pagina van dat script was grappig en elke pagina maakte me aan het lachen. James beheerst dat genre gewoon, maar ook elk aspect van komedie en zelfs de marketing. Hij begrijpt die wereld gewoon zo goed. Hij vindt niet alleen de concepten opnieuw uit, maar ook de personages."

The Suicide Squad: "keihard R-rated"
"Voor mij was het alsof ik mijn eerste komedie deed, maar deze is ook zwaar R-rated," bevestigde Kinnaman. "Zoveel van de actie is praktisch, met echte explosies, en ja, die film wordt waanzinnig. Hij heeft zo'n geweldige cast samengesteld."

The Suicide Squad staat gepland voor augustus 2021 en hieronder zie je nogmaals die gave video met beelden van achter de schermen.



NieuwsFilm

meest populair