Gerucht: Tom Hardy is de nieuwe James Bond

Gerucht: Tom Hardy is de nieuwe James Bond

Hij zou in november aangekondigd worden.

Het gerucht gaat dat nu al zeker is dat acteur Tom Hardy de opvolger van Daniel Craig is als James Bond. Craig neemt met No Time to Die dan eindelijk afscheid van de rol en straks is het dus tijd voor een nieuwe acteur.

The Vulcan Reporter, een redelijk betrouwbare bron, stelt dat Hardy de rol overneemt van Daniel Craig. Hij baseert zich daarbij op anonieme bronnen. De aankondiging zou in de loop van november gedaan worden, maar dat is nu uitgesteld vanwege het coronavirus.

Al getekend
Hardy zou al in juni een auditie hebben gedaan voor de rol van James Bond. Hij zou toen al zo'n beetje binnen zijn gekomen. Dat doet dan denken aan de manier waarop Craig de rol kreeg. Hij deed auditie, mocht tekenen en werd een paar maanden later officieel aangekondigd als de nieuwe superspion.

Tom Hardy als nieuwe James Bond is een gerucht dat al tijden rond gaat in de Britse tabloids. Mogelijk wordt hij onthuld als de nieuwe Bond, nadat No Time to Die in de bioscopen gedraaid heeft. Dat moet in november gaan gebeuren, dus de aankondiging zou dit jaar nog kunnen plaatsvinden.

NieuwsFilm

meest populair