Algemeen

Gerucht: Tom Hardy is de nieuwe James Bond

Hij zou in november aangekondigd worden.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Het gerucht gaat dat nu al zeker is dat acteur Tom Hardy de opvolger van Daniel Craig is als James Bond. Craig neemt met No Time to Die dan eindelijk afscheid van de rol en straks is het dus tijd voor een nieuwe acteur.

The Vulcan Reporter, een redelijk betrouwbare bron, stelt dat Hardy de rol overneemt van Daniel Craig. Hij baseert zich daarbij op anonieme bronnen. De aankondiging zou in de loop van november gedaan worden, maar dat is nu uitgesteld vanwege het coronavirus.

Al getekend
Hardy zou al in juni een auditie hebben gedaan voor de rol van James Bond. Hij zou toen al zo'n beetje binnen zijn gekomen. Dat doet dan denken aan de manier waarop Craig de rol kreeg. Hij deed auditie, mocht tekenen en werd een paar maanden later officieel aangekondigd als de nieuwe superspion.

Tom Hardy als nieuwe James Bond is een gerucht dat al tijden rond gaat in de Britse tabloids. Mogelijk wordt hij onthuld als de nieuwe Bond, nadat No Time to Die in de bioscopen gedraaid heeft. Dat moet in november gaan gebeuren, dus de aankondiging zou dit jaar nog kunnen plaatsvinden.

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Ik had gehoopt op een betere keus.. Uitstekend acteur, maar Bond.. Liever niet.

John Wayne

Avatar

Geloof er niets van. Hij is nu al 43 jaar. Hij zou dan hoogstens 2 films als Bond kunnen fungeren. Ik denk dat ze een jongere acteur zoeken.

VFX expert

Avatar

Klinkt als een vreemd verhaal. Meestal wordt de acteur pas gepresenteerd enige tijd nadat de oude acteur reeds afscheid heeft genomen van zijn rol. Meestal is dat ook pas als men dichter bij de productie van de nieuwe film is. Volgens mij is er op het gebied van de nieuwe productie voor een volgende Bond film nog helemaal niets gebeurd, dus dit lijkt me zeer onwaarschijnlijk.
Persoonlijk vindt ik het ook niet de beste keuze om heel eerlijk te zijn.

Daanminator

Avatar

Zou kunnen maar zie liever cavill als de nieuwe James Bond.

Cnet

Avatar

Yes! En dan Nolan als regisseur

Mas7

Avatar

Hardy en Cavill waren mijn topkandidaten.

Als Hardy het gaat worden, dan sta ik daar 100% achter!

Jaws

Avatar

nee geen Hardy als bond. ik hoop dat dit bij een gerucht blijf.

Draven

Avatar

Speak of James Bond and he shall appear.

Decepticon

Avatar

Lijkt me ook sterk dat ze al een nieuwe acteur gaan aankondigen als de nieuwe film met de oude acteur net uit komt.
Dat brengt al verwarring voor de gemiddelde filmkijker. Ik zat gisteren bij The New Mutants en toen het Marvel logo opkwam, hoorde ik 2 stoelen naast me de dame ineens zeggen "Marvel? Is dit een Marvel film?"
Er zijn gewoon mensen die de filmwereld niet alles volgen en weten.

Lijkt me ook dat ze de aankondiging eerder doen richting de productie van de nIeuwe film.
Tom Hardy als Bond ben ik wel o.k. mee, maar ik denk dat ze iemand jonger gaan casten.

Goov25

Avatar

Ik verwacht niet dat het klopt, maar van mij mag het! Uitstekende acteur met zeker ruim voldoende "Bond-charme".

Sunspot

Avatar

Lijkt me ook vaag om dit nu al uit te brengen, No Time To Die is niet eens uitgekomen, waarom dan voor verwarring zorgen.

Mensen zullen ook denken dat de film met Craig al is uitgekomen, want nieuwe Bond toch

Nah, als hij het wordt, ok, zou goed kunnen werken, maar zie liever Cavill

Artificialis

Avatar

Waarom? Waarom zou überhaupt overwogen worden om een overbekende en uitgemolken acteur als Tom Hardy (43) voor deze rol in te zetten? Waren Tom Cruise en Matt Damon niet beschikbaar?

Dan had ik toch nog liever Idris Elba (48) als kandidaat gezien. Eigenlijk niet jong genoeg voor de rol, maar in ieder geval een originele en gepaste keus. Laten we er maar even van uit gaan dat het een grap is.

Daanminator

Avatar

Mwa, ik zie liever geen donkere acteur de rol van Bond op zich nemen. Past gewoon niet, ook al is hij een top acteur als idris.

KeesjeNL

Avatar

Jammer, Tom Hardy is speelt veel beter de straatvechter/zwerver dan het type geheime agent met stijl..

Thiver

Avatar

Te oud, te bekend en inderdaad, Daniel Craig heeft nog niet eens zijn zwanenzang gehad. Nee, natuurlijk wordt Hardy het niet. Het internet is de afgelopen twee decennia volgeplempt met dit soort ongefundeerde nieuwsberichten over wie de nieuwe Bond ging worden en hooguit één procent daarvan blijkt het bij het rechte eind te hebben gehad.

Pim001

Avatar

Beste keuze die ze voor Bond kunnen nemen!! Ik hoop ontzettend dat hij het ook wordt. Echt een bondkop en veel bond-uitstraling en bond charisma! Naast zijn acteertalent! Al zoveel mooie rollen neergezet! Geweldige keuze!

Goku32

Avatar

Hahahahahahahah nee nee nee ik zie Tom Hardy niet als bond eerder een villian in een hond film

Movieman2018

Avatar

Hij is de perfecte acteur voor de rol! Don't care wat andere zeggen...

NieuwsFilm

meest populair