'Henry Cavill tekent voor meerdere nieuwe Superman-films'

'Henry Cavill tekent voor meerdere nieuwe Superman-films'

Het gerucht gaat dat hij straks terugkeert.

Het gerucht gaat dat Henry Cavill voor langere tijd terug keert als Superman. De acteur zou voor drie nieuwe films getekend hebben bij Warner Bros., al is dat nog niet officieel bevestigd door de filmstudio.

Dit meldt The Cultured Nerd op basis van bronnen binnen Warner Bros., dat naar het schijnt meer wil doen met Superman. Ook DCU News en de LightCast Podcast melden dit nieuws, dus waarschijnlijk klopt het wel. Naast de drie nieuwe films, heeft Cavill naar het schijnt ook getekend om drie keer een cameo te maken. Daarmee zal de acteur dus nog eens zes keer als Superman te zien zijn.

Welke films?
Het is nog niet zeker in welke films Henry Cavill terug zal keren als Superman. Een daarvan schijnt Black Adam te zijn, waarin hij het dan opneemt tegen de schurk uit de titel die gespeeld wordt door Dwayne Johnson.

Of het klopt is dus niet zeker. Maar het is wel interessant: Cavill leek juist aan de kant gezet te zijn als Superman, maar nu een paar maanden verstreken zijn, zet Warner Bros. dus juist weer hierop in.

NieuwsFilm

meest populair