Algemeen

John Boyega scoort hoofdrol in 'The Test'

De acteur heeft het maar druk

door Wouter Drummen om 11:34 in Algemeen
John Boyega liet zich een paar maanden terug nog uit over de Black Lives Matter beweging, waardoor hij vreesde misschien geen rollen meer te kunnen bemachtigen, maar dat lijkt wel mee te vallen.

Daisy Ridley, die Rey speelt in de laatste Star Wars-trilogie, zei recentelijk nog dat ze bijna geen rollen meer krijgt aangeboden, maar Boyega heeft het daarentegen maar druk. Zo zal hij binnenkort te zien in Steve McQueen's korte serie Small Axe als een politieagent die het racisme binnen zijn korps aanpakt en heeft ondertussen nog een politiek getint project weten te scoren.

The Test
Boyega en Peyman Moaadi (o.a. bekend van A Separation) gaan de hoofdrollen vertolken in The Test, een thriller van Tsotsi-regisseur Gavin Hood.

Het verhaal is gebaseerd op Sylvain Neuvel's gelijknamige novelle en gaat over een briljante psycholoog (Boyega), die in het Verenigd Koninkrijk een burgerschap-test afneemt bij een immigrant (Maadi). De twee moeten uiteindelijk de handen in elkaar slaan om een extreemrechtse terreurorganisatie geleid door een fanatiekeling te bestrijden.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair