Netflix

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan!

Spanning, sensatie én misdaad op streaming.

door Bram de Groot om 22:30 in Netflix
Er staan de nodige misdaadfilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie thrillers die zeker de moeite waard zijn!

The Next Three Days (2010)

Regie: Paul Haggis | Hoofdrollen: Russell Crowe, Elizabeth Banks, Liam Neeson

Deze misdaadthriller van Paul Haggis (Crash, 2004) heeft mooie rollen voor onder meer grote namen als Russell Crowe, Elizabeth Banks, Liam Neeson. Het verhaal gaat over een leraar die zijn vrouw wil redden. Zij is opgepakt voor een moord, waarvan ze zweert dat ze hem niet gepleegd heeft.The Score (2001)

Regie: Frank Oz | Hoofdrollen: Robert De Niro, Edward Norton, Marlon Brando

Van Frank Oz kwam zowaar een misdaadfilm met opvallend grote namen. Ook wijlen Marlon Brando is te zien. Het zou zijn laatste film blijken voordat hij in 2004 kwam te overlijden. De film gaat over de professionele crimineel Nick Wells die wil stoppen. Hij besluit tot een laatste klus met een nog jonge dief.Brooklyn's Finest (2009)

Regie: Antoine Fuqua | Hoofdrollen: Richard Gere, Don Cheadle, Ethan Hawke

Voor Antoine Fuqua was dit een terugkeer naar het genre dat hij zo goed liet zien in zijn topfilm Training Day (2000). Weer met Ethan Hawke, maar ook Richard Gere, Wesley Snipes en Don Cheadle zien we het verhaal van drie agenten uit Brooklyn en uit verschillende onderdelen van het korps. Een dezelfde misdaad brengt hen bij elkaar en deze en bovenstaande films zijn gewoon te zien op Netflix!6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pascal08

Avatar

“Gewoon” we betalen er voor dus ja.

Hiss

Avatar

^ Ja maar ze hadden ook "gewoon" niet op Netflix kunnen staan. Zoals Disney+. Die zetten "gewoon" zelden wat nieuws erop en toch mag je ervoor blijven betalen. En als er dan iets op komt wat je wil zien mag je "gewoon" extra betalen.

HolophoniC

Avatar

^Dat is nog "gewoon" je eigen keus om er voor te blijven betalen. Je kunt opzeggen wanneer je maar wilt. En komt er iets nieuws op wat je wel wilt zien neem je "gewoon" weer een nieuw abonnement.

HolophoniC

Avatar

^^Netflix is nog altijd spot goedkoop en in tegenstelling tot Disney+ komen zij wel "gewoon" wekelijks met nieuwe content middels eigen producties en wat oudere content. Dus Netflix abonnement laat ik wel "gewoon" doorlopen.

chefry1983

Avatar

Ik vind Netflix prima en ga het nog lang niet opzeggen

ThysRomani

Avatar

Ik vind het hilarisch, wat hier wordt besproken.

En dat kan! "Gewoon" bij FilmTotaal.

NieuwsFilm

meest populair