Featured

James Bond: Deze acteurs zouden Daniel Craig kunnen opvolgen

Wie is jouw favoriet?

door Jim Pedd om 06:00 in Featured
Al sinds 2015, toen Daniel Craig tijdens een interview zei dat hij liever zijn polsen door zou snijden, dan nog eens terug te keren als James Bond, wordt er gespeculeerd over een opvolger.

Aangezien we binnenkort naar No Time to Die kunnen in de bioscoop, is het echte speculeren begonnen over een opvolger. Vandaag zetten we voor je op een rij welke acteurs door de bookmakers allemaal genoemd worden.

Tom Hardy
De voornaamste favoriet lijkt Tom Hardy te zijn. Deze 43-jarige acteur heeft al bewezen geschikt te zijn voor de hoofdrol in blockbusters en wordt sinds een week genoemd als de acteur die ook daadwerkelijk getekend heeft. Maar er gaan ook andere namen rond:
Harry Styles is de volgende op de lijst, voor wie de kansen de afgelopen tijd gegroeid zouden zijn. Wel is het een wat opmerkelijke keuze dan: hij is 26 jaar oud en heeft pas in één grote film gespeeld.
James Norton, die zelf al eens aangaf te twijfelen; als Bond betekent dat hij geen indiefilms meer kan maken, vindt hij dat een grote pil om te slikken.
Sam Heughan zou de eerste Schot sinds Sean Connery zijn die 007 speelt, en droomt natuurlijk van de rol.
Tom Hiddleston ziet het ook helemaal zitten. Hij sprak naar het schijnt zelfs met producent Barbara Broccoli over de rol.
Richard Madden kennen we allemaal van Game of Thrones en hij zei ooit vereerd te zijn dat mensen hem als Bond willen zien.
Jack Lowden is een 30-jarige acteur die het ook helemaal ziet zitten. Maar hij wil eigenlijk dat Daniel Craig blijft.
Michael Fassbender zou het niet willen, maar wordt wel genoemd door de bookies. Fassbender vindt zichzelf echter te oud voor de rol.
Idris Elba is een acteur die al jaren genoemd wordt voor de rol, en hij zou het wel willen.


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Geen een.
Maar als ik zou moeten kiezen : Jack Lowden

Master Of Films

Avatar

Wat ik ga schrijven is absoluut geen negatieve kritiek aan Filmtotaal.
Het is een slechts constatering. Ik zit niet zo lang bij Filmtotaal, maar ik weet gewoon dat het een terugkerende (herhalende) onderwerp is geworden.
Ik zocht via de Filmtotaal zoekmachine op "nieuwe James Bond". Het zoekresultaat toonde mij dat zo'n onderwerp opvolger van Daniel Craig vaker langs is gekomen dan je zou denken.
Twee recente voorbeelden:
Vijf acteurs die James Bond kunnen worden
De nieuwe James Bond: 6 acteurs die 007 kunnen spelen in 'Bond 26'

Ik heb al zo vaak gezegd. Speculeren om te speculeren. Zolang er officieel nog geen opvolger van Craig is gevonden, kan je dit blijven doen. Daarbij hebben we nog steeds GEEN No Time to Die gezien. Het is alsof een lichaam nog niet koud genoeg is, of men praat al over de volgende.

Ik vraag mij serieus en oprecht af, waarom deze onderwerp weer naar voren wordt gehaald. Wat is hier de bedoeling ervan?

DarkMatter

Avatar

Mooi verwoord Master of Films. Dat gevoel heb ik er precies bij. Als er echt iets concreets nieuws te melden is over de nieuwe James Bond dan is het helemaal leuk om te lezen. Maar dit soort (zelf bedachte) speculatieberichten voegen helemaal niks toe en doen afbreuk aan kwaliteit van de rest van de site.

Sunspot

Avatar

UIt het lijstje dan Fassbender

Spider-fan

Avatar

Master of Films:

Snap wat je bedoelt, maar het geeft in ieder geval een excuus om over Bond te praten. Ik denk dat FilmTotaal gewoon zo veel mogelijk nieuwe berichten wil plaatsen iedere dag, dat was altijd al zo. Of het nou groot nieuws is, klein nieuws, of iets dat al vaak voorbij is gekomen. Waarom weet ik niet precies, maar het doel lijkt zoveel mogelijk nieuwe artikelen te plaatsen iedere dag. Wellicht wordt op die manier de site het best bezocht?

deregtx

Avatar

Sean Connery is een optie? Is dit artikel door een Bot Geschreven?

SteefL

Avatar

Idris Alba of Tom Middleston, rest liever niet. Tom Hardy blijf ik maar als die mislukte Picard clone uit ST:Nemesis zien, en dat leidt mij persoonlijk af.

NieuwsFilm

meest populair