Featured

Heeft 'The Batman' een geheime schurk?

Krijgen we dan toch niet The Riddler te zien als de grote villain?

door Bram de Groot om 08:59 in Featured
Even geleden werden we getracteerd op de eerste trailer voor The Batman, een zoveelste nieuwe start voor het bekende personage uit de strips van DC Comics. Dit keer is het Robert Pattinson die invulling geeft aan de duistere burgerwacht van Bruce Wayne. Maar wie wordt zijn voornaamste tegenstander? Let op: mogelijke SPOILERS.


Al tijden wordt ervan uitgegaan dat The Riddler een van de belangrijkste schurken in de film is. Dit wordt nu in twijfel getrokken door Screen Rant en misschien is dat ook helemaal terecht. Het zou namelijk zomaar kunnen dat de schurk Hush zijn intreden doet.

Niet The Riddler maar Hush
De rol van de gemaskerde schurk die we in de trailer zien, wordt in ieder geval gespeeld door Paul Dano (Prisoners, There Will Be Blood). Fans denken nu dat hij mogelijk niet The Riddler speelt, maar wel Hush. En dit komt door zijn uiterlijk en de wijze waarop hij zijn slachtoffer inpakt.

Hush a.k.a. Thomas Elliot werd geïntroduceerd in de comicreeks 'Batman: Hush' uit 2002. Elliot was een vriend van Bruce Wayne, maar sinds zijn jeugd koesterde Elliot in het geheim wrok jegens Bruce. En dit leidde tot heel wat nare situaties en confrontaties.

Alternatieve invulling Hush / The Riddler?
In de animatiefilm Batman: Hush uit 2019 werd het verhaal iets anders aangevlogen. Aan het einde van die film blijkt er zelfs een opvallende relatie te zijn tussen The Riddler en Hush. The Riddler is namelijk gewoon Hush.

Die aanpak zou Matt Reeves' The Batman een complexere invulling geven, al zou die stap waarschijnlijk net iets te ver gaan voor een grote blockbuster voor het mainstream publiek. Wat zou jij willen zien? Gewoon The Riddler, of de onbekendere Hush?5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

*zuch* nog 1 jaar speculeren van The Batman. Even onder voorbehoud dat The Batman in oktober 2021 gaat uitkomen. Tot die tijd kunnen we allerlei BS verzinnen. Dit is weer zo'm Screenrant verhaal waar iemand zich verveelde. En denkt laat ik maar een Batman artikel schrijven, want de blaadjes vallen naar beneden.

Pascal08

Avatar

Het mainstream publiek zou uiteindelijk niet begrijpen dat the Riddler Hush is/zou zijn.
Mooie verpakt “complimentje”

Steve-O

Avatar

Ik verwacht eerder dat de Court of Owls in de film zal zitten.

Goku32

Avatar

Ik kijk iedergeval uit naar deze batman film ook

Monojaxx

Avatar

Ik verwacht King Tut als geheime badguy.

NieuwsFilm

meest populair