Bekijk nu de betoverende trailer van 'Over the Moon'

Bekijk nu de betoverende trailer van 'Over the Moon'

Een visueel spektakel vol Chinese invloeden.

Netflix heeft een tweede trailer uitgebracht van animatiefilm Over the Moon. Het belooft een visueel overdonderend, muzikaal sprookje te worden.

Voorzien van de nodige dosis vastberadenheid en een passie voor wetenschap, besluit de jonge Fei Fei een raket te bouwen. Deze moet haar naar de maan brengen, waar volgens de verhalen van haar ouders de Maangodin woont. Ze ontdekt een eigenaardig rijk, vol fantastische wezens.

Verbeelding
Terwijl Fei Fei de Maangodin probeert te helpen haar geliefde te vinden, ontdekt ze de kracht van haar verbeelding. Over the Moon is volgens de makers een film over het omarmen van het onverwachte.



Ruimschoots
Regisseur van dienst is Glen Keane. Deze verdiende zijn sporen ruimschoots in de wereld van animatie. Zo schreef hij mee aan de verhalen van Pocahontas en Tarzan, produceerde hij Tangled en ontwierp hij de belangrijkste personages van The Little Mermaid, Beauty and the Beast en Aladdin. In 2018 won hij een Oscar voor zijn short Dear Basketball, gebaseerd op een gedicht van de overleden sportlegende Kobe Bryant.

Hij wordt bijgestaan door John Kahrs, die als animator meewerkte aan Ratatouille, Wreck-It Ralph en Frozen. Stemmen worden verzorgd door onder meer Phillipa Soo, Ken Jeong, Sandra Oh en John Cho.

NieuwsFilm

meest populair