Algemeen

Bradley Cooper en Carey Mulligan spelen hoofdrollen in 'Maestro'

Cooper schrijft ook het script en neemt de regie voor zijn rekening.

door Wouter Drummen om 13:25 in Algemeen
Bradley Cooper is natuurlijk voornamelijk bekend als acteur, maar ook als regisseur weet hij hoge ogen te gooien. Zo werd zijn regiedebuut, A Star is Born, erg sterk onthaald. Niet zo heel gek dus dat Cooper dit opvolgt met een biopic over West Side Story- en On the Waterfront-componist Leonard Bernstein.

Het project vordert al goed. Nu werd onthuld dat de film Maestro zal heten en dat Cooper, net zoals in A Star is Born, de hoofdrol op zich zal nemen. Ook heeft hij het script met Josh Singer (o.a. bekend van Spotlight) geschreven. Carey Mulligan (o.a. bekend van Drive) zal een andere belangrijke rol voor haar rekening nemen. Zij zal Bernstein's echtgenote, actrice en activiste Felicia Montealegre Cohn, spelen.

Verhaal
De film zal zich voornamelijk gaan focussen op de ingewikkelde relatie van het koppel. Zij kwamen elkaar tegen op een feestje in 1946. Ze waren vijfentwintig jaar getrouwd en kregen samen drie kinderen.

Cooper wordt ook bijgestaan door andere wereldberoemde en geliefde regisseurs. Zo zullen Martin Scorsese, Steven Spielberg én Todd Phillips allen de film produceren. De opnames gaan normaal gesproken volgende lente van start.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Wilskracht

Avatar

Heel leuk dat die grote namen meewerken, maar wat doet een producer eigenlijk? En heb je daar drie mensen voor nodig?

Indy5

Avatar

Die grote 3 zulen wel waarschijnlijk executieve producers zijn.Dit gebeurt heel vaak in de filmwereld.

NieuwsFilm

meest populair