Algemeen

'Zack Snyders Justice League' wordt heel opwindend

'Zack Snyders Justice League' wordt heel opwindend

door Jim Pedd om 08:15 in Algemeen
Ciaran Hinds heeft nu al zin in het moment dat iedereen Zack Snyders Justice League kan bekijken. Die filmversie wordt als een vier uur durende miniserie vrijgegeven op streamingdienst HBO Max.

De acteur sprak met de site NME over wat ons te wachten staat met de filmversie. En dat wordt nog behoorlijk mooi. "Het was zijn droom om dit te realiseren, en ik vind het echt fantastisch dat hij deze kans heeft gekregen om dit te doen," begon Hinds. "Hij heeft de kans om te maken wat hij vanaf het begin had gewild en ik hoop dat het ook slaagt."

Beschuldigingen Ray Fisher
Hinds werd ook gevraagd naar de beschuldigingen van Ray Fisher jegens Joss Whedon. Daar kon hij bepaald niet veel over vertellen, omdat hij zich voornamelijk in een geluidsopnamestudio bevond om daar pickups op te nemen.

"Het werk dat ik deed was voornamelijk in mijn eentje. De pick-ups die ik gedaan hebben, waren gewoon in een studio in Londen. Mij huurden ze dus gewoon later na pas in om te doen wat ze wilden. Ik was er dus niet lang genoeg om een mening te vormen."

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Is Hinds nu ook de stem van Steppenwolfje?

twanvader

Avatar

Ciaran Hinds is weer de stem van Steppenwolf, niet Tom Hardy.

NieuwsFilm

meest populair