Grote nieuwe Netflix-film kort te zien bij Pathé!

Grote nieuwe Netflix-film kort te zien bij Pathé!

Kort zal deze grote Netflix-film The Trial of the Chicago 7 op het witte doek te zien zijn.

Even geleden kocht Netflix de bioscoopfilm The Trial of the Chicago 7 en deze moet midden oktober op de streamingdienst online verschijnen. Voor de mensen die de film in de bioscoop hadden willen zien, is er nu goed nieuws. Dat gebeurt alsnog!

Netflix en Pathé brengen de film van regisseur en succesvol scriptschrijver Aaron Sorkin (Molly's Game, The Social Network) kortstondig op het witte doek. De maatschappelijke dramafilm namelijk is vanaf 1 oktober 10 dagen lang te zien in alle Pathé en Euroscoop bioscopen.

Limited release voor Netflix-film
Met rollen voor Sacha Baron Cohen, Eddie Redmayne, Joseph Gordon-Levitt en vele andere gerenommeerde topacteurs zien we in de film hoe een vreedzaam bedoeld protest tegen de Democratische Nationale Conventie van 1968 escaleert in een gewelddadige botsing met de politie en de Nationale Garde. Het proces tegen de organisatoren van het protest wat daarop volgde, is een van de meest beruchte in de geschiedenis.

"We zijn verheugd dat we samen met Netflix de handen ineen hebben geslagen en als eerste en enige bioscoopketen in Nederland zo'n relevante Netflix-film op het grote doek vertonen. We vinden het belangrijk om alle mogelijkheden te benutten om dit soort prachtige verhalen te delen met onze bezoekers. Met de limited release hebben we de mogelijkheid gecreëerd om ook andere content voor een korte periode te kunnen vertonen in onze bioscopen," aldus Doron Kurz, Commercieel Directeur van Pathé.

Nieuwe trailer The Trial of the Chicago 7
Hieronder zie je ook nog een compleet nieuwe trailer die Netflix online heeft gezet. Vanaf 16 oktober zie je de film op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair