Algemeen

Grote nieuwe Netflix-film kort te zien bij Pathé!

Kort zal deze grote Netflix-film The Trial of the Chicago 7 op het witte doek te zien zijn.

door Bram de Groot om 11:18 in Algemeen
Even geleden kocht Netflix de bioscoopfilm The Trial of the Chicago 7 en deze moet midden oktober op de streamingdienst online verschijnen. Voor de mensen die de film in de bioscoop hadden willen zien, is er nu goed nieuws. Dat gebeurt alsnog!

Netflix en Pathé brengen de film van regisseur en succesvol scriptschrijver Aaron Sorkin (Molly's Game, The Social Network) kortstondig op het witte doek. De maatschappelijke dramafilm namelijk is vanaf 1 oktober 10 dagen lang te zien in alle Pathé en Euroscoop bioscopen.

Limited release voor Netflix-film
Met rollen voor Sacha Baron Cohen, Eddie Redmayne, Joseph Gordon-Levitt en vele andere gerenommeerde topacteurs zien we in de film hoe een vreedzaam bedoeld protest tegen de Democratische Nationale Conventie van 1968 escaleert in een gewelddadige botsing met de politie en de Nationale Garde. Het proces tegen de organisatoren van het protest wat daarop volgde, is een van de meest beruchte in de geschiedenis.

"We zijn verheugd dat we samen met Netflix de handen ineen hebben geslagen en als eerste en enige bioscoopketen in Nederland zo'n relevante Netflix-film op het grote doek vertonen. We vinden het belangrijk om alle mogelijkheden te benutten om dit soort prachtige verhalen te delen met onze bezoekers. Met de limited release hebben we de mogelijkheid gecreëerd om ook andere content voor een korte periode te kunnen vertonen in onze bioscopen," aldus Doron Kurz, Commercieel Directeur van Pathé.

Nieuwe trailer The Trial of the Chicago 7
Hieronder zie je ook nog een compleet nieuwe trailer die Netflix online heeft gezet. Vanaf 16 oktober zie je de film op Netflix.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ik zie dit als een soort "het moet maar" van Pathé. Kijk, vorig jaar was er geen sprake van een Netflix film voorstelling. The Irishman was te zien in de meer onafhankelijke bioscopen in NL. Maar niet in Pathé.

Nu schuiven alle grote jongens hun films op, of verplaatsen ze naar streaming. Recent is Disney lekker flink bezig geweest. Pathé moet toch iets hebben van nieuwe content. Liefst nog een kwaliteitsfilm van gevestigde namen.

10 dagen lang is een vrij unieke window situatie. Ik weet nog dat Pathé niet blij was met de korte release DVD window van Alice in Wonderland. Er was nog sprake van een boycot bij Pathé.

Bubavet

Avatar

Desperate times call for desperate measures. Limited release, niet iedereen heeft zin in Netflix en wil graag de beleving van het grote doek. Ik snap het wel. Hier hoef je niet vast te houden aan de normale window.

NieuwsFilm

meest populair