Algemeen

Nick Fury keert terug in Marvel Cinematic Universe!

Samuel L. Jackson lijkt een vervolg te gaan geven aan Spider-Man: Far From Home.

door Bram de Groot om 22:16 in Algemeen
Ondanks dat het nog niet bevestigd is, lijkt het verdacht veel op dat we een vervolg krijgen op de after credits-scène van Spider-Man: Far From Home. We krijgen namelijk een serie waarin Nick Fury van Samuel L. Jackson een belangrijke rol gaat spelen.

Het nieuws werd onthuld via Variety. Veel is er nog niet over de Disney+ serie bekend die geschreven gaat worden door Kyle Bradstreet (Mr. Robot, Copper). Uiteraard zou het nog een serie kunnen worden over losse avonturen van Fury, maar dat biedt waarschijnlijk weinig echte vernieuwing.

S.W.O.R.D. / Secret Invasion-serie?
De after credit scène met Nick Fury op een ruimteschip of -station van de Skrulls werd gezien als een eerste hint naar S.W.O.R.D. (Sentient World Observation and Response Department) en / of een soort van 'Secret Invasion'-verhaallijn.

De kans is vervolgens weer groot dat de serie een relatie heeft met Captain Marvel 2 die voorlopig nog gepland staat voor de zomer van 2022. Houd uiteraard SerieTotaal.nl in de gaten voor nieuwe updates!

Eerste fanart al online!
Uiteraard sprongen de creatievelingen gelijk achter hun computer om wat fan-art te maken. Designer Bosslogic kwam met onderstaande logo-ontwerp, met een knipoog naar de scène uit Far From Home.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

The Flash film en GotG3 is het enige waar ik naar uit kijk. Dit boeit me niet zo

NieuwsFilm

meest populair