MASK te zien in crossover GI Joe en Transformers?

MASK te zien in crossover GI Joe en Transformers?

We horen nu dat de organisatie als een soort SHIELD te zien zal zijn.

Het gerucht gaat dat MASK te zien is in de crossover-film tussen Transformers en GI Joe waaraan gewerkt zou worden. Hasbro is er tot nu toe niet echt in geslaagd om een Cinematic Universe te bouwen, maar wil het wel heel graag.

Tot nu toe bracht Hasbro onder meer films rond de Transformers en GI Joe uit. Die werden eigenlijk allemaal niet super ontvangen, al bleek Bumblebee een positieve uitzondering. Ondertussen wordt gewerkt aan een film rond Snake Eyes in de GI Joe-franchise en zou er nu gewerkt worden aan nog een film die de Transformers en GI Joe samenbrengt.

Crossover-film
We horen al heel wat jaren geruchten over een crossover tussen de GI Joe en Transformers. Die film is er nog altijd niet gekomen, maar dat Hasbro de twee bekende franchises wil samenvoegen is wel begrijpelijk.

Nu stelt Mikey Sutton dat in de film de Mobile Armored Strike Kommand (MASK) te zien zal zijn. Die organisatie kan dan een belangrijke rol krijgen in toekomstige films in de geplande franchise. Wellicht zou het dan een soort SHIELD moeten zijn, dat we kennen als het bindend weefsel van het MCU. Maar dan moet dat natuurlijk wel lukken.

NieuwsFilm

meest populair