Henry Cavill stelt zichzelf kandidaat voor James Bond!

Henry Cavill stelt zichzelf kandidaat voor James Bond!

Henry Cavill... Is hij de juiste Bond?

Even geleden plaatste we al een overzicht met zes potentiële kandidaten voor de rol van 007 nadat Daniel Craig met No Time to Die afscheid heeft genomen van het personage.

Een van de kandidaten op dat lijstje is Henry Cavill en nu lijkt hij zichzelf ook kandidaat te hebben gesteld door openlijk te solliciteren naar de rol van James Bond, in gesprek met British GQ. Het enige dat er hoeft te gebeuren is dat producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson hem even bellen.


"Als Barbara en Mike daarin geïnteresseerd zouden zijn, zou ik deze kans absoluut aangrijpen. Op dit moment kan er van alles gebeuren. We zullen zien wat er gebeurt. Maar ja, ik zou graag Bond spelen, het zou heel erg spannend zijn."

Henry Cavill als James Bond?
Op het moment dat Craig werd gekozen voor de 007-rol in Casino Royale was Cavill al in beeld. De producenten vonden hem toen nog te jong. Op dit moment is hij 37 jaar oud, maar ook heel wat franchises verder.

Of Cavill het wordt? Waarschijnlijk horen we dat pas maanden nadat No Time to Die in de bioscoopzalen is verschenen. En laat dat eerst maar eens gebeuren.

NieuwsFilm

meest populair