Algemeen

Henry Cavill stelt zichzelf kandidaat voor James Bond!

Henry Cavill... Is hij de juiste Bond?

door Bram de Groot om 13:09 in Algemeen
Even geleden plaatste we al een overzicht met zes potentiële kandidaten voor de rol van 007 nadat Daniel Craig met No Time to Die afscheid heeft genomen van het personage.

Een van de kandidaten op dat lijstje is Henry Cavill en nu lijkt hij zichzelf ook kandidaat te hebben gesteld door openlijk te solliciteren naar de rol van James Bond, in gesprek met British GQ. Het enige dat er hoeft te gebeuren is dat producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson hem even bellen.


"Als Barbara en Mike daarin geïnteresseerd zouden zijn, zou ik deze kans absoluut aangrijpen. Op dit moment kan er van alles gebeuren. We zullen zien wat er gebeurt. Maar ja, ik zou graag Bond spelen, het zou heel erg spannend zijn."

Henry Cavill als James Bond?
Op het moment dat Craig werd gekozen voor de 007-rol in Casino Royale was Cavill al in beeld. De producenten vonden hem toen nog te jong. Op dit moment is hij 37 jaar oud, maar ook heel wat franchises verder.

Of Cavill het wordt? Waarschijnlijk horen we dat pas maanden nadat No Time to Die in de bioscoopzalen is verschenen. En laat dat eerst maar eens gebeuren.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Wilskracht

Avatar

Ik denk dat Barbara Broccoli eerder door zal gaan op de weg die is ingeslagen onder Craig, dus een karakter dat enigszins geschaad is. Dan denk ik niet meteen aan Henry Cavill, want ik vind hem altijd maar een beetje ongeloofwaardig en nep overkomen. Het lijkt me wel tof als ze het proberen met iemand zoals Daniel Kaluuya. De Bond-franchise komt altijd wat stoffig over, dus dat zou het wel leuk zijn als ze een keer hun nek uit zouden steken

Lord Bono

Avatar

Qua looks de beste Bond die ze nu kunnen kiezen. Een iets andere Bond kan hij daarom ook prima spelen.

David Mills

Avatar

Voor mij persoonlijk de top kandidaat om Craig op te volgen

Steve-O

Avatar

Cavill is een goede acteur maar ik heb het idee dat de producenten liever een redelijk onbekende acteur gaan kiezen na Craig.

Decepticon

Avatar

Ik vind Cavill nu ook de perfecte kandidaat om Bond te spelen, maar ik denk ook dat de producenten voor een wat meer onbekende acteur gaan.

Spider-fan

Avatar

Wilskracht "Ik denk dat Barbara Broccoli eerder door zal gaan op de weg die is ingeslagen onder Craig, dus een karakter dat enigszins geschaad is."


Ik ben ook benieuwd of ze op die weg voort gaan na Craig, maar ik vermoed het eigenlijk wel. Het lijkt de enige manier om het personage interessant te houden. Het zat natuurlijk soms wel een beetje in de films voor Craig (het einde van On Her Majesty's Secret Service), in de tweede van Dalton (al goldt het daar natuurlijk met name voor Leiter) en ook in Brosnan's eerste twee films zit het wel een beetje, maar het zette nooit zo sterk door als met Craig.

don lukas

Avatar

Eens met Wilskracht.

TrekkiePatrick

Avatar

Ik pleit al jaren voor cavill. Zijn open solicitatie was namelijk de film "the man from u.n.c.l.e" ik vond dat hij daar meerdere malen een goeie indruk maakte als bond. Of het versterkte mijn gevoel want ik vond het tijdens het kiezen van craig ook al zo. Al vond ik craig ook best een goeie look hebben.

Maar de rest van het lijstje... meh. Vind ik niet veel soeps en al helemaal "my name is loki... just loki" niet. Hij deed me in een spionage serie waar ik het niet zo goed vond + ik kreeg loki maar niet uit mn hoofd.

De rest nee sorry ik vind het niks.
Enigste wat voor mij anders kan zijn is elba. Dat ze het roer om gooien en een donker gekleurde bond nemen (als ik het zo netjes mag noemen). Niks met blm ofzo geen politieke statement er van maken. Maar elba zou leuk kunnen zijn. Maar toch heb ik een hoop vraag tekens en acteer werk is in sommige gevallen niet om over naar huis te schrijven en soms erg verrassend goed. Maar dat is dus een enorme gok. Maar goed dat was george lazenby ook.
Maar toen kwamen ze er nog goed mee weg. Als ze dit in de huidige tijd doen en het wordt een flop dat staat alles op zn kop en kan het wel eens het einde betekenen van JB.

Mijn mening. Ga met cavill. Daar heb ik totaal geen twijfels over. En ps. Na christopher reeve is hij de beste superman ooit. Ze lijken ook een beetje op elkaar. Past heel goed.

Mijn vader denk dat loki de nieuwe bond wordt of hoopt het.
Als dat zo is was de laatste bond dan ook echt mijn laatste.

We gaan het zien in begin 2021 zullen we het waarschijnlijk weten. ;)

Civilian Supreme

Avatar

Dit zou de kans aanzienlijk verminderen op dat hij Superman blijft dus nee, liever niet. Geschikt ja maar doen nee.

NieuwsFilm

meest populair