Algemeen

Stiekem gefilmde sequel op 'Borat' heeft weer een krankzinnig lange titel

En het rolt ook zo lekker van de tong, maar niet heus...

door Arjen Rooseboom om 08:27 in Algemeen
Afgelopen zomer werd Sacha Boren Cohen gespot in de straten van Californië en waar men eerst dacht aan een verkiezingsstunt, bleek twee weken geleden dat er in het geheim werd gewerkt aan een vervolg op Borat en dat deze nu ook al helemaal voltooid is.

En als je dacht dat die voorganger al een belachelijk lange subtitel had met Cultural Learnings Of America For Make Benefit Glorious Nation Of Kazakhstan, doet het vervolg er nog een schepje bovenop met Gift Of Pornographic Monkey To Vice Premiere Michael Pence To Make Benefit Recently Diminished Nation Of Kazakhstan. Dit zijn dus 6 woorden meer.

Weer volop satire
Tevens heeft er een besloten testscreening plaatsgevonden en COLLIDER kan uit een rapport van betrouwbare bronnen concluderen dat Donald Trump, Jeffrey Epstein met diens relaties en het coronavirus allemaal een rol gaan spelen met onverwachtse cameo's van onder andere vice-premier Michael Pence, juridisch adviseur Rudy Giuliani en meer.

Ongetwijfeld zullen er rechtzaken volgen en politieke carièrres sneuvelen, want controversiële reuring veroorzaken kan je met gemak aan Cohen overlaten. Wie Borat 2 heeft geregisseerd, is nog onduidelijk.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Laat deze film dan svp vóór de verkiezingen uitkomen.

Master Of Films

Avatar

Het is idd handig om deze Borat film zo snel mogelijk uit te brengen, aangezien bepaalde onderwerpen nog steeds actueel zijn.

chefry1983

Avatar

Borat was wel leuk. Ik ben wel benieuwd naar dit verhaal aangezien alles in het geheim is opgenomen. Is hij nu getrouwd met Pamela Anderson?

jimb

Avatar

Eerste was wel leuk, hij heeft af en toe wel de neigin net te ver over het randje te gaan wanneer dat eigenlijk niet nodig is. Maar ik verwacht dat dat ne weer het geval zal zijn..

Jamal M

Avatar

De eerste deel was geweldig en best origineel! Heb me doodgelachen, ook na de derde en vierde keer.

NieuwsFilm

meest populair