Stiekem gefilmde sequel op 'Borat' heeft weer een krankzinnig lange titel

Stiekem gefilmde sequel op 'Borat' heeft weer een krankzinnig lange titel

En het rolt ook zo lekker van de tong, maar niet heus...

Afgelopen zomer werd Sacha Boren Cohen gespot in de straten van Californië en waar men eerst dacht aan een verkiezingsstunt, bleek twee weken geleden dat er in het geheim werd gewerkt aan een vervolg op Borat en dat deze nu ook al helemaal voltooid is.

En als je dacht dat die voorganger al een belachelijk lange subtitel had met Cultural Learnings Of America For Make Benefit Glorious Nation Of Kazakhstan, doet het vervolg er nog een schepje bovenop met Gift Of Pornographic Monkey To Vice Premiere Michael Pence To Make Benefit Recently Diminished Nation Of Kazakhstan. Dit zijn dus 6 woorden meer.

Weer volop satire
Tevens heeft er een besloten testscreening plaatsgevonden en COLLIDER kan uit een rapport van betrouwbare bronnen concluderen dat Donald Trump, Jeffrey Epstein met diens relaties en het coronavirus allemaal een rol gaan spelen met onverwachtse cameo's van onder andere vice-premier Michael Pence, juridisch adviseur Rudy Giuliani en meer.

Ongetwijfeld zullen er rechtzaken volgen en politieke carièrres sneuvelen, want controversiële reuring veroorzaken kan je met gemak aan Cohen overlaten. Wie Borat 2 heeft geregisseerd, is nog onduidelijk.

NieuwsFilm

meest populair