Chris Hemsworth scoort opnieuw hoofdrol in Netflix-film

Chris Hemsworth scoort opnieuw hoofdrol in Netflix-film

Na 'Extraction' gaat de acteur aan de slag met 'Spiderhead'.

Chris Hemsworth, voornamelijk bekend van zijn rol als Thor in het MCU, wist nog niet zo heel lang geleden hoge ogen te gooien met Extraction, de meest bekeken originele Netflix-film. De acteur gaat nu opnieuw in zee met de streamingdienst.

Het gaat hier om de scififilm Spiderhead van Joseph Kosinski (o.a.bekend van Tron: Legacy en Top Gun: Maverick). Hemsworth heeft getekend voor de hoofdrol. De cast bestaat verder uit Jurnee Smollett (Birds of Prey) en Kosinki's Top Gun: Maverick-acteur Miles Teller. Het script is in handen van Zombieland- en Deadpool-scenaristen Rhett Reese en Paul Wernick.

Wat te verwachten?
Spiderhead is gebaseerd op George Saunder's populaire gelijknamige kortverhaal en speelt zich af in de nabije toekomst. Het verhaal draait rond twee veroordeelde criminelen die kans maken op strafvermindering als ze deelnemen aan medische experimenten.

In een instelling geleid door een briljant genie testen de twee gevangenen een geneesmiddel om emoties te wijzigen, waardoor ze in het reine moeten komen met hun verleden.

NieuwsFilm

meest populair