Gave fanart toont 'Black Adam's Hawkman

Gave fanart toont 'Black Adam's Hawkman

Zo kan deze DC-held eruit komen te zien.

Acteur Aldis Hodge is recentelijk gecast als Hawkman in Black Adam. Een van de fans van de DC-franchise heeft nu al een gave schets gemaakt die verbeeldt hoe de acteur er dan uit kan zien als de bondgenoot van Black Adam.

Acteur Dwayne Johnson werkt al jaren aan een film rond DC-personage Black Adam. Langzaamaan zijn er steeds meer acteurs voor de hoofdrollen. Zo is Noah Centineo gecast als Atom Smasher. En Hodge als Hawkman. Enkel Cyclone en Doctor Fate van de Justice Society of America moeten nog gecast worden.

Wie is Hawkman
Hawkman is een van de twee personages in de film van Johnson die heel oud is. Hij is een van de twee geliefden die al sinds de tijden van het Oude Egypte reïncarneren. Overdag is hij archeoloog Carter Hall en in zijn nachten bestrijdt hij als Hawkman de misdaad. Dat doet hij met behulp van zelfgemaakte vleugels en een metaal dat Nth heet en de zwaartekracht kan veranderen.

Yadvender Singh Rana, die op Instagram @ultraraw26 heet, maakt gave concept art. Hij is een digital artist met voorliefde voor Marvel en DC. En dat leidt tot gave composities van Spider-Man tot The Flash. En dus ook Hawkman:



NieuwsFilm

meest populair