Algemeen

Gave fanart toont 'Black Adam's Hawkman

Zo kan deze DC-held eruit komen te zien.

door Jim Pedd om 07:29 in Algemeen
Acteur Aldis Hodge is recentelijk gecast als Hawkman in Black Adam. Een van de fans van de DC-franchise heeft nu al een gave schets gemaakt die verbeeldt hoe de acteur er dan uit kan zien als de bondgenoot van Black Adam.

Acteur Dwayne Johnson werkt al jaren aan een film rond DC-personage Black Adam. Langzaamaan zijn er steeds meer acteurs voor de hoofdrollen. Zo is Noah Centineo gecast als Atom Smasher. En Hodge als Hawkman. Enkel Cyclone en Doctor Fate van de Justice Society of America moeten nog gecast worden.

Wie is Hawkman
Hawkman is een van de twee personages in de film van Johnson die heel oud is. Hij is een van de twee geliefden die al sinds de tijden van het Oude Egypte reïncarneren. Overdag is hij archeoloog Carter Hall en in zijn nachten bestrijdt hij als Hawkman de misdaad. Dat doet hij met behulp van zelfgemaakte vleugels en een metaal dat Nth heet en de zwaartekracht kan veranderen.

Yadvender Singh Rana, die op Instagram @ultraraw26 heet, maakt gave concept art. Hij is een digital artist met voorliefde voor Marvel en DC. En dat leidt tot gave composities van Spider-Man tot The Flash. En dus ook Hawkman:5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Peace

Avatar

Ben er geen fan van.

Ang3l

Avatar

Te cheesy direct uit DC comics.....

Judge

Avatar

Het lijkt me toch best onpraktisch om een paar vleugels op je rug mee te moeten torsen. Buiten het feit dat je niet eens op een normale bank of stoel kan zitten, reizen per trein of auto met die dingen onmogelijk is en je telkens als je je omdraait al je huisraad omgooit is het kopen van kleren in de winkel ook al een ellende. Niks past!

Monojaxx

Avatar

Is dat nou een swarte man in dat pak? Ken ech niet hoor, ik zie verbanden met het slavernij verleden. Dat wapen lijkt erg op een katoenplukker.

Jeroenevertp

Avatar

Als je kunt vliegen hoef je geen auto of trein te pakken Smiley face

NieuwsFilm

meest populair