Omstreden actrice scoort een rol in 'Zwanger & co.'

Omstreden actrice scoort een rol in 'Zwanger & co.'

Imanuelle Grives was vorig jaar erg negatief in het nieuws in verband met drugshandel.

Na haar uitstapje als drugshandelaar keert Imanuelle Grives terug naar de rol die haar het beste ligt. De actrice zal namelijk te zien zijn in Zwanger & Co. van regisseur Johan Nijenhuis.

Het is voor Grives de eerste film sinds ze gearresteerd en veroordeeld werd voor drugshandel op het Tomorrowland festival. Ze kreeg een celstraf opgelegd van twee jaar, waarvan één jaar voorwaardelijk. Daarnaast moest de actrice achtduizend euro boete betalen.

Vrije voeten
Volgens Grives beging ze de misstap om zich voor te bereiden op een rol in Suriname. Later gaf ze toe dat er meer speelde dan alleen die rol. Na twee maanden kwam ze weer op vrije voeten.

Daarnaast is ook Manuel Broekman toegevoegd aan de cast. Hij vervangt Rolf Sanchez in de film, waarvan de opnames al in volle gang zijn. De hoofdrollen in deze film zijn weggelegd voor Lieke van Lexmond en Waldemar Torenstra.

Alleenstaande verloskundige
Het verhaal van Zwanger & Co. draait om Merel, een alleenstaande verloskundige. Ze besluit dat ze geen man nodig heeft om een kind te krijgen. Maar ontmoet ze een ambulancebroeder die wel erg leuk is.

De opnames gaan binnenkort van start. Zwanger & co zou in het najaar van 2021 in de bioscopen moeten verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair