Algemeen

'Shang-Chi' introduceert vermoedelijk gigantische draak

Het Marvel Cinematic Universe omvat straks een draak!?

door Jim Pedd om 07:28 in Algemeen
Het begint er steeds meer op te lijken dat Marvel Studios ervoor gaat kiezen om de gigantische draak Fin Fang Foom te introduceren in Shang-Chi and te Ten Rings. In die film ontmoeten we voor het eerst in het MCU een Aziatische superheld. En die wordt mogelijk vergezeld door een gigantische buitenaardse draak.

Murphy's Multiverse stelt op basis van bronnen dat er in Sydney een gigantische set gebouwd wordt voor de film. Die bestaat uit een hele rits kleine hutjes, omringd door een grote hut die in het midden staat. De hele structuur wordt verder omringd door een green screen. Huang Bo is de leider van het dorp dat de set moet verbeelden en Michelle Yeoh zou een van de krijgers die voor Huang Bo werkt spelen. De krijgers moeten iets beschermen dat onder de grote centrale hut ligt en dragen schilden en speren die lijken op de schubben van een draak.

De tombe
De scènes spelen zich volgens de site af in een plek die bekend staat als de tombe van Fin Fang Foom. Het is de rustplaats van de buitenaardse draak die van de planeet Kakaranathara afkomstig is en de Aarde wilde veroveren. Waar zijn collega's getransformeerd zijn tot mensen en op die manier proberen de wereld te veroveren, werd Foom in een grote tombe geplaatst waar hij op een dag zou ontwaken om de mensheid weer aan te vallen.

De mensen die wonen in The Valley of the Sleeping Dragon gebruiken de chi energy die hen ertoe in staat stelt de draak slapende te houden, zodat hij nooit meer aan zal vallen. Vermoedelijk zal de slechterik van deze film, The Mandarin, uiteindelijk de draak willen doen ontwaken om zo de wereld te veroveren. Aan Shang-Chi te taak om hem daarvan te weerhouden.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Ben nog steeds benieuwd hoe het Marvel Universum verder zal gaan achter EndGame (en Spidermans Far From Home).
Ik weet wel welke films en series erop komst zijn, maar ben benieuwd of ze hetzelfde gaan aanvoelen als de vorige films in de reeks of toch voor méér vernieuwing kunnen zorgen.

Een draak kan daar alvast voor zorgen!

NieuwsFilm

meest populair