Disney+ voegt deze films nieuw toe in oktober

Disney+ voegt deze films nieuw toe in oktober

Dit is het maandoverzicht!

Disney+ voegt in de loop van oktober flink wat films toe. Meer dan de afgelopen weken, lijkt het zo. We zetten de titels die al onthuld zijn voor je op een rij.

Jane (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brett Morgen | Cast: Jane Goodall | Releasedatum: 9 oktober
Gebruikt niet eerder geziene beelden om het verhaal van de wereldberoemde Jane Goodall te vertellen. Focust zich op haar baanbrekende werk, haar relatie met cameraman en echtgenoot Hugo van Lawick en de chimpansees die ze bestudeerde.


Clouds (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Justin Baldoni | Cast: Fin Argus, Sabrina Carpenter, Madison Iseman, Neve Campbell | Releasedatum: 16 oktober
Zach Sobiech is een vrolijke tiener in zijn laatste schooljaar. Hij is dolblij, want zijn droommeisje wil met hem mee naar het eindejaarsbal. Maar zijn wereld komt op z'n kop te staan als hij hoort dat hij kanker heeft en dat hij nog maar zes maanden te leven heeft. In die tijd wil hij er het meeste van maken en besluit hij samen met zijn beste vriendin Sammy om een album uit te brengen. Dat gaat viral en wordt een muzikaal fenomeen. Uiteindelijk besluit hij een hitnummer CLOUDS te schrijven.


Mère et Fille, California Dream (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stéphane Marelli | Cast: Lubna Gourion, Isabelle Desplantes | Releasedatum: 16 oktober
Barbara is zestien jaar oud en doet mee aan een prestigieuze modewedstrijd. Haar jurk mag ze presenteren in de finale. Samen met haar moeder reist ze naar de Verenigde Staten, wat toch best complex is op die leeftijd met een moeder dit het niet ziet zitten!


Onward (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dan Scanlon | Cast: Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus, John Ratzenberger | Releasedatum: 16 oktober
De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers, die een bijzondere en avontuurlijke zoektocht beginnen om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is.


Saving Notre-Dame (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Domart e.a. | Cast: Stéphane Bern | Releasedatum: 16 oktober
Deze documentaire brengt op ingrijpende wijze in beeld hoe de verwoestende brand in de bekende Parijse kathedraal toesloeg. Een stel dappere brandweermannen en -vrouwen zette alles op alles om de kathedraal te redden. Deze speciale documentaire brengt in beeld hoe de reconstructie plaats vindt en brengt een ode aan de mensen die de kathedraal redden.

Once Upon a Snowman (4 mei)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dan Abraham, Trent Correy | Cast: Josh Gad | Releasedatum: 23 oktober
'In Once Upon a Snowman' gaat Olaf op zoek naar zijn identiteit kort nadat hij door Elsa tot leven is gewekt.


Spies in Disguise (4 mei)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nick Bruno, Troy Quane | Cast: Karen Gillan, Rachel Brosnahan, Will Smith, Tom Holland | Releasedatum: 23 oktober
Agent Lance Sterling (stem van Smith) is de coolste op z'n werk. Iedereen kijkt naar hem op, iedereen kent zijn naam. Sterling ontsnapt telkens aan het gevaar met het grootste gemak. Ook de jonge wetenschapper Walter Beckett (stem van Holland) kijkt naar hem op, en zegt dat hij iets heeft uitgevonden om Sterling nog cooler te maken: hij kan hem laten verdwijnen. Alleen gaat dat net even iets anders: Sterling verdwijnt niet, maar verandert in een duif. En hij is daar niet bepaald blij mee. De twee zijn nu gedwongen om samen naar een oplossing te zoeken.


EverAfter (1998)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Tennant | Cast: Drew Barrymore, Anjelica Huston, Dougray Scott, Patrick Godfrey | Releasedatum: 30 oktober
Als de liefhebbende vader van Danielle plots overlijdt, wordt zij door haar nieuwe stiefmoeder en -zussen gebruikt als hulpje. Toch groeit ze op tot een vrolijke vrouw met een sterke wil, en op een dag komt ze de knappe prins Henry tegen, die zelf echter ook problemen thuis heeft. Gelukkig is de aardige Leonardo da Vinci in de buurt om ze te helpen.


Ferdinand (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Carlos Saldanha | Cast: Jack Gore, Jet Jurgensmeyer, Nile Diaz, Colin H. Murphy | Releasedatum: 30 oktober
Ferdinand is een kleine stier, die ervan houdt om in alle rust onder een boom te zitten en aan de bloemen te ruiken in plaats van rond te springen. Ondanks dat Ferdinand ouder en sterker wordt, blijft hij een zachtaardige persoonlijkheid houden. Op een dag kiezen vijf mannen hem uit om in Madrid mee te doen aan de stierengevechten.


NieuwsFilm

meest populair