Trailer 'Borat 2' schiet op Trump

Trailer 'Borat 2' schiet op Trump

Geen grappige komedie, maar een politiek projectiel.

Aankomende weken worden spannend. Krijgen we een tweede termijn van President Trump of neemt opponent Joe Biden plaats in de Oval Office? Op 3 november gaan de Amerikanen stemmen en horen we de uitslag. Tot die tijd zal ook een groot deel van Hollywood zijn ongezouten mening ventileren. Ook Borat van acteur en komiek Sacha Baron Cohen.

In Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan of gewoon Borat 2 lijkt Cohen de aanval in te zetten op Trump. Dit bewijst onderstaande teaser trailer.


Te zien op Amazon
Borat 2 werd afgelopen maanden in het geheim opgenomen en het personage Borat zou "undercover" gaan omdat hij te bekend geworden is. Ook de persoon Jeffrey Epstein, overleden in 2019, zou volgens de geruchten een doelwit kunnen zijn. Borat 2 debuteert op 23 oktober op Amazon Prime Video.

Het eerste deel was een doorslaand succes en haalde wereldwijd 262 miljoen dollar op. Ook won Borat! Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan een Golden Globe voor Beste acteur in een komedie en werd het script genomineerd voor een Oscar.

NieuwsFilm

meest populair