Video

Trailer 'Borat 2' schiet op Trump

Geen grappige komedie, maar een politiek projectiel.

door Bram de Groot om 09:09 in Video
Aankomende weken worden spannend. Krijgen we een tweede termijn van President Trump of neemt opponent Joe Biden plaats in de Oval Office? Op 3 november gaan de Amerikanen stemmen en horen we de uitslag. Tot die tijd zal ook een groot deel van Hollywood zijn ongezouten mening ventileren. Ook Borat van acteur en komiek Sacha Baron Cohen.

In Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan of gewoon Borat 2 lijkt Cohen de aanval in te zetten op Trump. Dit bewijst onderstaande teaser trailer.


Te zien op Amazon
Borat 2 werd afgelopen maanden in het geheim opgenomen en het personage Borat zou "undercover" gaan omdat hij te bekend geworden is. Ook de persoon Jeffrey Epstein, overleden in 2019, zou volgens de geruchten een doelwit kunnen zijn. Borat 2 debuteert op 23 oktober op Amazon Prime Video.

Het eerste deel was een doorslaand succes en haalde wereldwijd 262 miljoen dollar op. Ook won Borat! Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan een Golden Globe voor Beste acteur in een komedie en werd het script genomineerd voor een Oscar.

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Borat 2 debuteert op 23 oktober op Amazon Prime Video.
Yes! Nog voor de verkiezingen!

reporterdavid91

Avatar

1 dag voor mijn verjaardag. ben wel protrump...

adofmirosch

Avatar

Weer zo een politieke onzin film.

jeffreydevil

Avatar

Nooit fans geweest van hem films! Vind er geen 1 echt grappig of leuk na ja heb ook maar 1 gezien ...

don lukas

Avatar

Meer dan welkom dit soort anti Trump films. Kom maar doorrrrr

Murica!!!!!

Gigan72

Avatar

Zo voorspelbaar dit en totaal niet grappig

GreenHornet

Avatar

deze film moet oppassen kan er zelfs voor zorgen dat meer mensen op Trump gaan stemmen.

Hyenas

Avatar

@Moviespecialist II ik vind Trump een mafkees, een waardeloze president en alles wat er mis is met het huidige politieke rechtse klimaat maar hoezo zouden ze het moeten verwijderen? De trailer heeft met Trump te maken en er zijn nou eenmaal mensen die wel Pro-Trump zijn. De oplossing ligt niet bij mensen waarmee je het niet mee eens bent de mond te snoeren. Dan ben je geen haar beter dan de extreme mensen zowel links als rechts.

Draven

Avatar

Over elke president valt wel iets te zeggen. Ik heb wel gezien dat veel mensen tegen Trump zijn maar nauwelijks kunnen beargumenteren waarom. Als ze voorbeelden hebben zijn ze vaak niet te vinden. Misschien nog een 4 jaar Trump. Het zou me niet meer verbazen.

Jamal M

Avatar

A society where citizens are not able to say what they believe for fear of the mob will not survive.
Orwell's dystopian novel "1984."

Links leest bijna nooit en geeft de voorkeur aan emotie ipv ratio! Ze gaan vaak over in karakter moord ipv een echte discussie aan te gaan en de feiten door te nemen. Ze Willen niet horen wat je te zeggen hebt! Mensen zoals Michele Obama en de komiek Trevor Noah maken de man belachelijk ipv de echte feiten. Fabeltjes over Instituele racisme, cancel culture en witte privileges!

Cry me a River

Ik ga niet mee met de narratief in het leven geroepen door de werkloze
Communisten uit de VS.

Mijn voorkeur gaat uit naar meneer Trump!

Penguins

Avatar

Natuurlijk, George fucking Orwell.

Is 1984 het enige boek dat jullie hebben gelezen?

Montalbano

Avatar

Sascha ,Baron Cohen is m.i. een zeer vervelende nare irritante acteur. Zijn grove ,flauwe humor vind ik zeer irritant. Bij Bprat 1 ben ik weg gegaan.
Dus deze film ga ik zeker niet bekijken.
En wat de president verkiezingen betreft, het is een schande dat zo'n land als de VS zulke clowns als kandidaten heeft.Zowel Trump als Biden zijn m.i. niet geschikt als president. Waarom zijn het van die oude halve gare idioten die president wil worden. Waar zijn de mensen van middelbare leeftijd?
Dat lijkt mij een goede leeftijd om president te worden. Niet van die oudjes, die m.i. fysiekt niet goed meer instaat zijn om op een adequate manier de wereld problemen aan te pakken.

NieuwsFilm

meest populair