Video

Waanzinnige snelheden in trailer van racedrama 'Rookie'

Een verhaal van verlies en acceptatie in de wereld van motorraces.

door Timothy van Damme om 15:23 in Video
Snelle motoren en vervlogen dromen, dat zijn de ingredi├źnten van de Belgische dramafilm Rookie. De trailer belooft in ieder geval de nodige actie en drama.Kick
Nicky is een zelfverzekerde motorrijder die zich iedere race volledig geeft. Niet omdat hij rijk wordt van de winst, maar voor de kick die het geeft. Maar dan gooit een ernstig ongeval roet in het eten. Hij zal nooit meer kunnen racen.

Het lukt Nicky niet zijn nieuwe leven te aanvaarden. Bij zijn schoonzus Vero hoopt hij rust te vinden. Als hij ziet dat zijn neefje Charlie talent heeft, probeert hij zijn droom op hem te projecteren.

Belgische filmzalen
De film is geschreven en geregisseerd door Lieven Van Baelen. Het is zijn eerste speelfilm na een reeks van succesvolle shorts en commercials. De film is vanaf 16 december te zien in de Belgische filmzalen.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Veerle Baetens (die voor haar rol in The Broken Circle Breakdown enkele prijzen won) en Matteo Simoni. Valentijn Braeckman maakt zijn debuut als de jonge racer Charlie.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

milo007

Avatar

Wow Simoni in 2 racefilms kort opeen, wie zit daarop te wachten.

NieuwsFilm

meest populair