Netflix

De 3 Netflix Original-films die recent zijn verschenen

Leuke nieuwe films voor vanavond!

door Jeffrey Kouters om 13:22 in Netflix
Door de coronapandemie moeten filmliefhebbers het helaas lang doen zonder grote nieuwe bioscoopreleases. Gelukkig verschijnen er nog wel met enige regelmaat nieuwe titels online. Ook Netflix heeft de afgelopen weken een aantal interessante Original-films toegevoegd aan zijn catalogus. Hieronder een overzicht!

The Boys in the Band (2020)
Regie: Joe Mantello | Cast: Jim Parsons, Zachary Quinto, Matt Bomer, e.a. | Recensie: later
New York, 1968. Zeven homoseksuele vrienden worden op een verjaardagsfeest door een ongenode gast, een oude huisgenoot van de gastheer die mogelijk nog in de kast zit, en een dronken spel geconfronteerd met onuitgesproken gevoelens en geheimen.

Enola Holmes (2020)
Regie: Harry Bradbeer | Cast: Millie Bobby Brown, Louis Partridge, Henry Cavill, e.a. | Recensie: 3.5 ster
Wanneer haar moeder op een dag verdwijnt, vertrekt Enola - tegen de zin van haar oudere broers Sherlock en Mycroft, die haar naar een kostschool willen sturen - naar Londen om haar op te sporen. Onderweg ontmoet ze Lord Tewksbury, een jonge burggraaf die op de vlucht is en het doelwit blijkt te zijn van een moordcomplot. Aan de slimme en rebelse Enola om deze twee mysteries op te lossen voordat het te laat is.

The Devil All the Time (2020)
Regie: Antonio Campos | Cast: Tom Holland, Robert Pattinson, Riley Keough, e.a. | Recensie: 4 sterren
Arvin Russell groeit als zoon van een oorlogsveteraan op het afgelegen platteland op als man van goede wil, maar wordt daar geconfronteerd met het kwaad dat in alles en iedereen lijkt te schuilen. In een poging om zijn naasten en zichzelf te beschermen, krijgt hij te maken met een smeerlap van een dominee, corrupte sheriff en rondtrekkend moordenaarsechtpaar.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair