Algemeen

Agent Johnson terug in 'The Matrix 4'!

Er komen dus toch weer Agents terug in nieuwe Matrix.

door Bram de Groot om 09:40 in Algemeen
Eerder werd duidelijk dat we Hugo Weavings Agent Smith niet terug hoeven te verwachten in Lana Wachowski's The Matrix 4, de derde vervolgfilm die in april 2022 in de bioscoop moet verschijnen. Wel keert er een andere Agent terug!

Via Deadline wordt duidelijk dat acteur en stuntman Daniel Bernhardt (John Wick, Altered Carbon) terugkeert als Agent Johnson. Hij speelde de rol eerder in The Matrix Reloaded uit 2003. Ook sprak hij de stem van het personage in in de game Enter the Matrix.

Veel nieuwe en grote namen
Naast Bernhardt keren ook Keanu Reeves (Neo, Thomas Anderson), Carrie-Anne Moss (Trinity) en Jada Pinkett Smith (Niobe) terug en er zijn nieuwe rollen voor namen als Priyanka Chopra, Jessica Henwick, Ibarra, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere, Brian J. Smith, Eréndira Ibarra, Andrew Caldwell, Yahya Abdul-Mateen II en Ellen Hollman.

Door de coronacrisis lagen de opnames enkele maanden stil, maar ondertussen draaien de camera's weer om de releasedatum van 1 april 2022 te kunnen halen. Nog voldoende tijd dus!4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Nog steeds vreemd dat morpheus niet terugkeert

Artificialis

Avatar

Nog steeds een briljante vechtscène. En de bevestiging dat we met de sterkere versie van Neo te maken hadden. Ik ben benieuwd of de Agents in de nieuwe film opnieuw 'upgrades' hebben gehad.

Rich Art

Avatar

@chefry1983: Ongetwijfeld een leuk deurtje om open te houden voor een nieuw vervolg bij succes.

KeesjeNL

Avatar

Hmmm..upgrades

NieuwsFilm

meest populair